About

This is the archive page for Annette's beslommeringen. Click to go to the frontpage of this site.

Laatste Reacties

katrien (Paradontoloog): wat zijn pockets nu preci…
Annelies (Daar zijn we weer…): Hé lieverd, lastig hè o…
Ma (Daar zijn we weer…): Duurt wel erg lang, jouw …
Ma (Daar zijn we weer…): ‘k Had al eerder willen r…
Annette (Daar zijn we weer…): @ Janita: en in de winter…
janita (Daar zijn we weer…): Emily slaapt nu inderdaad…
Ed (ff te druk): Hè hè eindelijk geslaagd …
Ma (ff te druk): Wanneer komt nou de uitsl…
Annelies (ff te druk): Lieverd, neem lekker je t…
greetje (Gezakt :(): ach meid gewoon door gaan…

Kalender

« Augustus 2022
Z M D W D V Z
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Archieven

Volgend Archief Vorig Archief

01 Dec - 31 Dec 2006
01 Jan - 31 Jan 2007
01 Feb - 28 Feb 2007
01 Mrt - 31 Mrt 2007
01 Mei - 31 Mei 2007
01 Jun - 30 Jun 2007
01 Aug - 31 Aug 2007

Pivot Homepage
Pivot Forums
Pivotstyles
Pivot Help

To change the links in this list, edit the file '_aux_link_list.html' in your Pivot's templates folder. You can do this by directly editing the file, or you can go to Administration » Templates in the Pivot interface.

Miscellany

Powered byPivot - 1.30 RC2: 'Rippersnapper' 
XML Feed (RSS 1.0) 
XML: Atom Feed 

11 Februari 07 - 10:32Paradontoloog

Ik had er nog nooit van gehoord maar moest er vrijdag, op advies van de tandarts, naartoe. Mijn tandarts had gezien dat mijn tandvlees niet helemaal goed meer is. Het is wat ontstoken en er zit teveel ruimte tussen het tandvlees en mijn tanden en kiezen (pockets). Mijn tandarts stuurde mij dus door naar de paradontoloog in Leeuwarden. Deze heeft eerst een foto gemaakt en toen ging hij de pockets meten bij iedere tand en kies. Daarna werd een behandelplan met mij besproken en dat was toch wel wat schrikken. Mijn kiezen, vooral in de bovenkaak, zijn erg slecht. D.w.z. de pockets daar zijn 9 mm, dat houdt in dat het tandvlees zo los zit dat hij bijna een cm langs het vlees naar beneden kon met een meetgeval. Door de bacteriën die daarbij konden komen, is er zelfs botafbraak ontstaan waardoor de kiezen al los staan. Ik moet nu naar de kaakchirurg om een verstandkies te laten wegsnijden, mijn tandarts moet een goede kies gaan trekken zodat het bot weer wat steviger kan worden voor de rest van de kiezen in die hoek. 6 kiezen zijn slecht waarvan er nu dus 2 weggehaald worden. De andere gaat hij proberen te redden eventueel met een kleine operatie. De rest van mijn gebit valt mee en het proces kan waarschijnlijk gestopt worden. Daar zitten pockets van 2 tot 5 mm. Die worden in 4 keer goed gereinigd, ook in Leeuwarden, onder plaatselijke verdoving en daar blijft controle op dat dit niet weer begint. Gelukkig ben ik er nu redelijk op tijd bij anders had het nog heel anders kunnen aflopen.

Annette - default - al zes personen hebben hier gereageerd / No trackbacks - §

11 Februari 07 - 10:15Rijlessen nog een vervolg

Gisteren had ik een hele dag theorieles. Het was eigenlijk van  8.45 uur tot 17.00 uur maar om 15.15 uur vielen mijn ogen bijna dicht en ben ik maar weggegaan. Het was allemaal wel leerzaam maar na een week werken lukte het niet om de hele dag mijn aandacht er goed bij te houden. De dag werd gegeven door de coördinator van All in Solo in het noorden. Zij is de "baas" van mijn instructeur. We raakten tijdens de pauze aan de praat en ik vertelde haar dat het heel lastig was om afspraken te maken met mijn instructeur omdat hij zo druk is. Ik kan eigenlijk maar één middag in de week lessen en op zaterdag. Precies op die middag rijdt hij in Zwolle en op zaterdag werkt hij niet. Het wil dus niet zo vlotten op het moment. Ik heb haar gevraagd of zij mij tijdelijk les wil geven totdat mijn instructeur het rustiger heeft. Dat wilde ze wel, sterker nog ze neemt mij helemaal over van hem. Voor deze week heb ik 3 afspraken en voor volgende week ook! Kijk, dat schiet op! Dus hard aan het leren voor mijn theorie-examen begin maart en flink aan het lessen. Ik was al even bang dat ik pas na de zomer het rijbewijs zou hebben maar het lijkt allemaal goed te komen! 

Annette - default - al twee personen hebben hier gereageerd / No trackbacks - §

03 Februari 07 - 14:33Huishoudelijke mededeling

Wij vieren dit jaar onze verjaardagen saampjes in juni! Jochum had dat al een paar keer voorgesteld en dit jaar komt het er echt van. Vorig jaar was het ook heel gezellig op mijn verjaardag om met elkaar, na het voetbal kijken, met elkaar te eten. Dat wilde we dit jaar dus ook doen. Onze verjaardagen gecombineerd vieren en lekker met z'n allen eten. Voor de voorpret nog wat foto's van het feestje van vorig jaar.............

Annette - default - al drie personen hebben hier gereageerd / 27 trackbacks - §

03 Februari 07 - 14:15Rijlessen het vervolg

Vandaag had ik mijn tweede rijles bij mij nieuwe instructeur. (meer)

Annette - default - al vier personen hebben hier gereageerd / No trackbacks - §

Linkdump