Over mij

Dit is het weblog van Annette. Ik ga op deze plek mijn belevenissen met jullie delen. Allereerst een paar dingen over mijzelf: ik ben getrouwd met Jochum, ik werk als secretaresse op een advocatenkantoor, ik hou veel van dieren; er wonen er dan ook veel bij ons zoals: vogels, cavia’s, konijn Gonzales de Verschrikkelijke, 2 honden de Jack Russells Maxine en Raya die de “baas” in huis zijn. Je zult op mijn log veel lezen over de onze dieren. Veel plezier op mijn log, en laat eens een reactie achter!!

Laatste Reacties

katrien (Paradontoloog): wat zijn pockets nu preci…
Annelies (Daar zijn we weer…): Hé lieverd, lastig hè o…
Ma (Daar zijn we weer…): Duurt wel erg lang, jouw …
Ma (Daar zijn we weer…): ‘k Had al eerder willen r…
Annette (Daar zijn we weer…): @ Janita: en in de winter…
janita (Daar zijn we weer…): Emily slaapt nu inderdaad…
Ed (ff te druk): Hè hè eindelijk geslaagd …
Ma (ff te druk): Wanneer komt nou de uitsl…
Annelies (ff te druk): Lieverd, neem lekker je t…
greetje (Gezakt :(): ach meid gewoon door gaan…

Kalender

« April 2023
Z M D W D V Z
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            

Archieven

01 Dec - 31 Dec 2006
01 Jan - 31 Jan 2007
01 Feb - 28 Feb 2007
01 Mrt - 31 Mrt 2007
01 Mei - 31 Mei 2007
01 Jun - 30 Jun 2007
01 Aug - 31 Aug 2007

Pivot Homepage
Pivot Forums
Pivotstyles
Pivot Help

To change the links in this list, edit the file '_aux_link_list.html' in your Pivot's templates folder. You can do this by directly editing the file, or you can go to Administration » Templates in the Pivot interface.

Miscellany

Powered byPivot - 1.30 RC2: 'Rippersnapper' 
XML Feed (RSS 1.0) 
XML: Atom Feed 

19 Augustus 07 - 18:17Daar zijn we weer!!!

Na een lange tijd niets meer geschreven te hebben ben ik er weer. De drukt is achter de rug nu ik voor het rijexamen ben geslaagd! Een week daarna zijn we op vakantie in Limburg geweest. En nu inmiddels alweer drie weken aan het werk. De weekenden staan op dit moment in het teken van bramen en vlierbessen plukken. Inmiddels heb ik 6 kg bramen geplukt dit is voor 15 liter wijn. Jochum heeft de appels geoogst van onze eigen appelboom en vandaag heb ik de eerste vlierbessen geplukt. Die zijn eigenlijk wat vroeg het meeste was ook nog donkerrood maar de rijpe donkerpaarse heb ik eraf gehaald. Na het ritsen was de buit 2150 gram besjes. Komend weekend weer plukken en als het 3000 gram is kan er 10 liter wijn van gemaakt worden. Vanmiddag, na de vlierbessenpluk, gezellig even langs bij Menko en Janita met Maxine (sssstttt Raya mag dat niet weten) en met Janita en Emily nog wat bramen wezen plukken. Maxine en Emily slapen vannacht als roosjes want die zijn flink aan het spelen geweest. Tot volgende keer!

Annette - default - al vijf personen hebben hier gereageerd / No trackbacks - §

18 Juni 07 - 16:20ff te druk

Lieve allemaal, het lukt mij op het moment niet om jullie op de hoogte te houden. Binnenkort ga ik weer aan de slag met deze weblog. Voorlopig ff druk met o.a. rijlessen (ben inmiddels voor de 2e keer gezakt). Tot gauw,

Annette - default - al drie personen hebben hier gereageerd / No trackbacks - §

13 Mei 07 - 17:14Geocaching

Vandaag gezellig met het hele "gezin" een dagje de hort op. We zijn gaan cachen in Bakkeveen. Voor een ieder die niet weet wat dit is zal ik het in het kort vertellen. De wereld is verdeeld in (genummerde) noorderbreedte en oosterlengte. In Nederland, en ver daarbuiten, liggen "schatten" begraven. Om die te vinden moet je de noorderbreedte en oosterlengte dus hebben. Bij sommige caches staan die nummers gewoon op de site, en bij andere "multicaches" moet je die verdienen door bijvoorbeeld een puzzel op te lossen. De schat ligt meestal in een munitiekist onder of boven de grond. Om hem te vinden is het handig om een prikstok en een schepje bij je te hebben. De inhoud varieert van speelgoed, gebrande cd'tjes, pennen, kleine dingetjes dus. Het is de bedoeling dat als je er wat uit haalt je ook iets van gelijke waarde terug doet. In de cache zit ook een logboekje waar je invult of het je leuk vond, wie je bent (wij zijn Jako). Op deze manier maak je mooie wandeltochten en heb je ook nog wat te doen onderweg.

Annette - default - al twee personen hebben hier gereageerd / No trackbacks - §

12 Mei 07 - 13:11Gezakt :(

Da,s balen maar uithuilen en verdergaan. Afgelopen week had ik rijexamen en daarvoor ben ik gezakt. De pech die ik nu heb is dat het cbr het aantal rijexamens niet aankan en een wachttijd heeft van 18 weken! Nu maar hopen dat het in mijn geval wat eerder kan maar ik reken er niet op. Voorlopig dus even niet meer lessen, behalve de rijlessen van Jochum natuurlijk op het industrieterrein, en weer opstarten als er een datum bekend is.

Annette - default - al vijf personen hebben hier gereageerd / No trackbacks - §

01 Mei 07 - 19:28Paardrijden

Afgelopen zaterdag ben ik met 13 collega's wezen paardrijden in Uffelte. Een prachtig gebied met veel zand en bomen. Als je dan voor het eerst weer sinds lange tijd voor een paard staat krab je je toch wel even op je hoofd. Hoe kom je daar in vredesnaam bovenop?! Gelukkig hadden meer 35 plussers zeg maar die vraag. Uiteindelijk met hulp ben ik erbovenop gekomen en ook nog een uur op blijven zitten! We hadden enkele beginners mee dus erg hard gingen we niet. Af en toe even in draf en verder stapvoets en lekker om je heen kijken. Er komt zeker een volgende keer want het was erg gezellig! 

[]

Annette - default - al twee personen hebben hier gereageerd / No trackbacks - §

01 Mei 07 - 19:16Lang geleden!

Hallo allemaal, het is weer even  geleden dat ik een stukje geschreven heb. De laatste weken nog een hoop drukte gehad van de parodontoloog waar ik geregeld heen moest, mijn rijlessen en natuurlijk mijn werk. Bij deze wens ik mijn collega's ook van harte welkom op mijn logje! Vanaf nu ga ik mijn leven echt beteren en vinden jullie ieder weekend een nieuw logje! groetjes Annette

Annette - default - al een persoon heeft hier gereageerd / No trackbacks - §

08 April 07 - 15:33De buit van de appelboom!

We zijn vorig jaar begonnen met zelf wijn maken. Eind september hebben hebben we 18 kg appels geplukt van onze eigen appelboom. En nu zeven maanden verder is het gebotteld en hebben we 11 flessen appelwijn! De wijn is nu nog niet "op smaak" dus gaan de flessen voor minstens een jaar in het wijnrek om te rijpen. Ik zeg een jaar, maar ik geloof dat voor appelwijn 3 jaar staat. Nou ja.... in ieder geval een foto van de "buit" en een foto van de appelboom.

Annette - default - al vijf personen hebben hier gereageerd / een trackback - §

29 Maart 07 - 19:31Geslaagd voor het theorie-examen!

Heel terecht kreeg ik de een opmerking van mijn schoonvader dat er nog niet eens een logje is met dit nieuws.

Afgelopen dinsdag had ik theorie-examen en hiervoor ben ik dus geslaagd!!

Als één van de weinigen trouwens want het grootste gedeelte was gezakt. Van de 50 vragen had ik er 3 fout. Dat is een beste score volgens mij. Daarna had ik rijles in Leeuwarden en ben daarna naar huis gereden. Het praktijkexamen is ook al bekend dus hopelijk rij ik straks in onze eigen auto! (Geen gezanik meer naast je van een overspannen rij-instructrice die erg ongeduldig is en haar stem verheft als ik een foutje maak.) Ik kreeg het advies om de eindexamendatum voor me te houden. Zodat je niet zenuwachtig wordt van alle goed bedoelde succeswensen en belangstellende telefoontjes nadien. Er komt een dag dat ik bel met het heugelijke nieuws dat ik geslaagd ben. Alleen of dat in 2007 is weet ik nog niet!

Annette - default - al vijf personen hebben hier gereageerd / No trackbacks - §

Linkdump