Laatste Reacties

katrien (Paradontoloog): wat zijn pockets nu preci…
Annelies (Daar zijn we weer…): Hé lieverd, lastig hè o…
Ma (Daar zijn we weer…): Duurt wel erg lang, jouw …
Ma (Daar zijn we weer…): ‘k Had al eerder willen r…
Annette (Daar zijn we weer…): @ Janita: en in de winter…
janita (Daar zijn we weer…): Emily slaapt nu inderdaad…
Ed (ff te druk): Hè hè eindelijk geslaagd …
Ma (ff te druk): Wanneer komt nou de uitsl…
Annelies (ff te druk): Lieverd, neem lekker je t…
greetje (Gezakt :(): ach meid gewoon door gaan…

Archieven

01 Dec - 31 Dec 2006
01 Jan - 31 Jan 2007
01 Feb - 28 Feb 2007
01 Mrt - 31 Mrt 2007
01 Mei - 31 Mei 2007
01 Jun - 30 Jun 2007
01 Aug - 31 Aug 2007

Pivot Homepage
Pivot Forums
Pivotstyles
Pivot Help

To change the links in this list, edit the file '_aux_link_list.html' in your Pivot's templates folder. You can do this by directly editing the file, or you can go to Administration » Templates in the Pivot interface.

Miscellany

Powered byPivot - 1.30 RC2: 'Rippersnapper' 
XML Feed (RSS 1.0) 
XML: Atom Feed 

« Rico en Rico | Home | Rijles »

Goede voornemens

Ieder jaar komen ze weer terug: de goede voornemens. En net zoals ieder jaar heb ik ze ook weer. Om te beginnen; afvallen (en nu echt!). Onze weegschaal geeft al jaren 5 kilo teveel aan. Natuurlijk ging ik ervan uit dat dit aan de weegschaal lag! Maar nu zal het er echt van gaan komen de vijf kilo gaan eraf. Het stoppen met roken vorig jaar vond ik makkelijker als het stoppen met snoepen.

Het tweede voornemen is; mijn rijbewijs halen! Dat zou toch wel leuk zijn als dat voor mijn 40e nog zou lukken. Aanstaande donderdag rijdt de leswagen voor voor een testles om te bepalen hoelang en vooral hoe duur het gaat worden.

En als laatste voornemen; weer gaan hardlopen. Met een baan waarbij alleen mijn vingers getraind worden is het niet onverstandig om te gaan hardlopen.

In maart begint weer een basisloop cursus en die ga ik samen met een excollega volgen. Ik hou jullie uiteraard van alle vorderingen op de hoogte!al drie personen hebben hier gereageerd:

Nobele doelen heb je!!
Spannend joh, morgen heb je je rijtest….
Ben ik even blij dat ik niet in Heerenveen woon :-P
Nee hoor, ik heb alle vertrouwen in je. Ik hoop voornamelijk dat je er zelf een goed gevoel bij hebt en dat je inderdaad de kans krijgt om dit jaar je rijbewijs te halen.

Heel veel plezier met het hardlopen. Ik vind het erg knap van je dat je echt wilt gaan sporten. Bij mij mag er ook wel een aantal kilootjes af (heb bijna een jaar maar 1 kilo teveel gewogen, maar inmiddels is dat toch weer zo’n 3 a 4 kilo teveel geworden), maar ik ben echt te lui om er iets aan te doen. Heb stomweg de discipline niet. Ach, wie weet over een paar jaar… ;-)

Succes gewenst met je voornemens!
Annelies (Email) - 03 01 07 - 10:11

@Annelies: de rijtest ging goed! (zie volgende logje) en ik heb hetzelfde pakket als jij. Als het goed is hoor ik binnenkort wanneer ik aan de 20 lessen kan gaan beginnen. Het lijnen heb ik net één dagje geprobeerd (maar 1086 kcal i.p.v. 2000 wat normaal is) en dat ging heel goed. Heb wel heeeeeeeeeeel veel zin in de chocoladeletter die nog in de kast ligt!:)
Annette (Email) - 04 01 07 - 18:28

Stuur die chocoladeletter maar hier heen, ben je van die verleiding verlost!
En verder… Ik moet altijd een beetje lachen om goede voornemens. Maar oké, we zien wel wat ervan terecht komt. Voor ons was je slank genoeg!!
>-D
Ma (URL) - 04 01 07 - 18:48


No trackbacks:

Zet Javascript aan om een Trackback URL te genereren


  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile

Om geautomatiseerde spam in reacties te voorkomen, moet je deze simpele vraag beantwoorden.
 

  ( Register your username / Log in )

Kattebel:
Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.