Laatste Reacties

katrien (Paradontoloog): wat zijn pockets nu preci…
Annelies (Daar zijn we weer…): Hé lieverd, lastig hè o…
Ma (Daar zijn we weer…): Duurt wel erg lang, jouw …
Ma (Daar zijn we weer…): ‘k Had al eerder willen r…
Annette (Daar zijn we weer…): @ Janita: en in de winter…
janita (Daar zijn we weer…): Emily slaapt nu inderdaad…
Ed (ff te druk): Hè hè eindelijk geslaagd …
Ma (ff te druk): Wanneer komt nou de uitsl…
Annelies (ff te druk): Lieverd, neem lekker je t…
greetje (Gezakt :(): ach meid gewoon door gaan…

Archieven

01 Dec - 31 Dec 2006
01 Jan - 31 Jan 2007
01 Feb - 28 Feb 2007
01 Mrt - 31 Mrt 2007
01 Mei - 31 Mei 2007
01 Jun - 30 Jun 2007
01 Aug - 31 Aug 2007

Pivot Homepage
Pivot Forums
Pivotstyles
Pivot Help

To change the links in this list, edit the file '_aux_link_list.html' in your Pivot's templates folder. You can do this by directly editing the file, or you can go to Administration » Templates in the Pivot interface.

Miscellany

Powered byPivot - 1.30 RC2: 'Rippersnapper' 
XML Feed (RSS 1.0) 
XML: Atom Feed 

« Drenths Friese Wold | Home | Martijn is jarig!!!!!… »

Dipje

Ik zit wat in een dipje sinds zaterdag. Zaterdag had ik mijn eerste rijles na de testles. De rij-instructeur had blijkbaar een heel vervelend iemand als klant gehad en had zich voorgenomen om bij de 1e les van iemand een donderpreek af te steken. Tja....... die kreeg ik dus ook. Ik citeer nu een paar van zijn opmerkingen: "je heb geen rechten, je privéleven intresseert mij niks, als jij mij ziekt ga je eruit, ik heb een klant eruit gezet en die kon naar huis gaan lopen ....want tja ik ben geen taxibedrijf" ik was en ben perplex. Vandaag gelijk het overkoepelend orgaan in Rotterdam gebeld waar ik mij rijpakket (2.000 eurie) gekocht heb en mij deze instructeur hebben toegewezen. Die beloofde dat een coördinator mij zou bellen om naar mijn ervaring te luisteren. Zelf zou ik mijn instructeur afbellen en zeggen hoe ik het ervaren had. Die coördinator heeft mij pas gebeld nadat zij eerst de instructeur had gebeld. Deze laatste heeft natuurlijk op hoge poten naar ons thuisnummer gebeld. Jochum was thuis en kreeg hem dus heel boos aan de lijn. Nou ja, om een lang verhaal kort te maken, ik zat in tranen achter mijn bureau op kantoor met links en rechts gelukkig fijne collega's. Één van de advocaten opperde het idee om vooral een mailtje via kantoor te sturen zodat duidelijk was dat ik op een advocatenkantoor werkte( mooi briefhoofd enzo). Dat schijnt nogal eens indruk te maken. Dat deed het! Men belde met de mededeling dat ik een nieuwe instructeur krijg wat echt een hele goeie aardig vent zou zijn! Ik wacht het eerst maar even af maar hoop er wel op dat het nu goed komt. Anders toch maar via een advocaat (van mijn kantoor natuurlijk) proberen om van het contract af te komen. Volgende keer hopelijk weer een leuk logje.

al negen personen hebben hier gereageerd:

Hè bah!! Dit vind ik echt ontzettend sneu voor je. Rijles moet leuk zijn en juist een goed contact met je instructeur zorgt ervoor dat je het er snel en soepel vanaf brengt. Dit van jou is echt helemaal niks! Kan me goed voorstellen dat je daar overstuur van bent, zou ik ook zijn.
Dan merk je hoe belangrijk het is dat je leuke collega’s hebt, die je kunnen opvangen (en dan gelijk je een handje kunnen helpen, want ja, een advocatenkantoor maakt zeker indruk).
Heeft Jochum die vent nog even flink de les gelezen?
Fijn voor je dat je nu een nieuwe krijgt. Ik duim voor je dat dat wel een hele gezellige kletsgrage, leuke instructeur is!!
Annelies (Email) - 22 01 07 - 20:25

@Annelies: Bedankt voor je lieve reactie. Jochum heeft hem niet de les gelezen want hij was helemaal overdonderd. Ik hoop nu ook maar op een leuke instructeur waar ik nog 19 leuke lessen mee krijg! En in het vervolg stuur ik nog sneller zo’n mooi briefhoofd op!
Annette - 22 01 07 - 21:15

yes yes yes :) :) :) :) :) het zal tijd worden . ja beste mensen ik ook een gepogd om annete te laten rijden nou en dat ging toch neit.
even naar mijn zus over een landweggetje moet kunnen zou je zeggen en dat ging ook heel goed tot de garage deur in zich kwam en ze droog vraag waar zit de rem !!!!!!!!!!!!!!!! heb toen nog gauw de handrem kunnen aantrekken.

en je laat toch niet met je sollen he door zo klojo geef de volgende gelijk de volle laag.
veel liefs greetje
geetje (Email) (URL) - 23 01 07 - 10:51

Gewoon te gek voor woorden dat een instructeur zo doet!! Dat hoef je inderdaad niet te pikken! En hij zal op z’n minst excuses moeten maken! Als z’n werkgever dat niet van hem eist is die ook geen knip voor de neus waard! GGGRRR, zit me er helemaal woest om te maken!
Ma (URL) - 24 01 07 - 22:47

@Ma: Ik ben er al weer wat overheen gelukkig. Ik heb anders mijn mondje best op de goede plek zitten, maar was nu compleet overdonderd. De instructeur waar ik nu binnenkort bij ga lessen klonk heel aardig en hartelijk aan de telefoon. Het gaat nu vast allemaal goedkomen. Zijn werkgever was niet zo blij met die rare kerel, die heeft er vast nog wel wat van gehoord.
Annette - 25 01 07 - 14:48

Dear Annette,
nog eenmaal via beslommeringen haha.Natuurlijk heb jij je mail er al op na gelezen,ja toch! Het is en blijft een vervelende kwast die rij instructeur.En het komt allemaal goed.liefs mams en een beter weekeind.
Ineke ma (Email) - 26 01 07 - 18:09

@Ineke ma: gelukkig dat je nu ook op mijn log terecht kunt! Dus geen kruisjes meer ander wordt je geboycot! dikke kus, Annette
Annette - 26 01 07 - 18:43

Beetje een late reactie, maar wat een @***!!! Overkomt jou weer.
Heb je de nieuwe al ontmoet?
Zou wel ontzettend fijn zijn als je je rijbewijs hebt. Kan je ook lekker eens deze kant op komen.

Veel liefs en nog een fijn weekend.

Amanda
amanda (Email) - 27 01 07 - 16:22

Go for it. Ik vind het heel goed van je dat je bent begonnen en rijles mag best gezellig zijn!:-D
CU next week!
Jolanda - 02 02 07 - 13:45


No trackbacks:

Zet Javascript aan om een Trackback URL te genereren


  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile

Om geautomatiseerde spam in reacties te voorkomen, moet je deze simpele vraag beantwoorden.
 

  ( Register your username / Log in )

Kattebel:
Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.