Jongens van dertien

Paul van Vliet zong er ooit een prachtig liedje over... Over meisjes van dertien! Over hun dromerige koppies en te dunne steile haren, en over: niet zo gelukkig zijn. (fotootje eerlijk gepikt van z'n hyves) (lees meer)

---{}---

Groter gegroeid

Gistermiddag dacht ik nog: ach, als ik nou maar genoeg drink dan red ik het wel... Ik moet het gewoon redden, want al dat gedoe... Vanmorgen dacht ik: 'k weet het niet of ik het wel red. En vanmiddag om twee uur wist ik het zeker: dit red ik niet zelf. Hier kan ik niet tegen drinken! Dus als de wiedeweerga de huisarts gebeld en vijf minuten later was ik onderweg met een plasje... (lees meer)

---{}---

Wennen

Of het ooit zal wennen? Ik denk van niet!

(lees meer)

---{}---

Zomeren

De dagen vliegen om. Alweer vijf dagen geleden dat ik een logje schreef. (lees meer)

---{}---

Knuffelbeer

't Was de bedoeling om, samen met vrienden die in onze caravan logeren, naar de Maritieme Markt mét oude ambachten te gaan op Willemsoord. En zoals je kunt zien, Arnold en Henk haalden zelfs de voorpagina van Den Helder Actueel vanwege hun bezoek...! Denk dat de fotograaf blij met ze was! :-) (foto op die site is aanklikbaar) (lees meer)

---{}---

Vol verwachting...

Vijftien regendruppels (vanmorgen om half tien) en drie uur later... (lees meer)

---{}---

Warm hé?

Mij hoor je niet klagen! En bij wie wel klagen blijf ik ver uit de buurt. Heel ver! Omdat ik het mooie weer nooit meer wil laten verpesten door dat klagere toontje: Warm hé?! (lees meer)

---{}---

Fout

Soms krijg ik heel bijzondere foto's toegestuurd. (lees meer)

---{}---

Gecontroleerd

Vroeger... Heel vroeger, had de cabaretier Fons Jansen een stukje cabaret over de brandweer... (lees meer)

---{}---

In de war

Ik weet het zeker! Het is nog steeds zomer!! (lees meer)

---{}---

Even bijpraten

Soms komt het er gewoon niet van om even een logje te schrijven. Dan ontbreekt me even de energie. Moet kunnen! (lees meer)

---{}---

Verdwaald 2

Maar niet alleen vogeltjes verdwalen. (lees meer)

---{}---

Verdwaald

Terwijl ik lekker in m'n stoel zat, genietend van het prachtige weer en een kopje koffie, (lees meer)

---{}---

Kleuren

Opeens leek het, nadat Annelies, MJ en en de kleinkinderen vertrokken waren, alsof er geen kleur meer in de tuin was. Eerst dacht ik nog dat het tussen m'n oren zat. En voor een klein deel is dat ook wel zo. Het is gewoon kleurlozer geworden zonder hen. Maar ook de tuin geeft minder kleur! :-) (lees meer)

---{}---