1e Advent

(lees meer)

---{}---

Halen en brengen

 't Was echt zo'n dag van halen en brengen...

(lees meer)

---{}---

44 jaar geleden

Als je er vóór staat kun je je absoluut niet voorstellen hoelang 44 jaar is... Daar kun je je geen 'plaatje' bij maken... (lees meer)

---{}---

Jarig

Vandaag kwamen er elf van de achttien kinderen en kleinkinderen om m'n verjaardag te vieren. (lees meer)

---{}---

Wachten

Om kwart over zes ging de wekker de eerste keer, en om half zeven voor de tweede keer. Toen was het echt tijd om op te staan, te douchen, en aan te kleden, zodat we even over zevenen in de auto konden stappen, op weg naar het ziekenhuis. (lees meer)

---{}---

Een stormachtige jaardag

Bij het wakker worden hoorde ik het meteen: het stormde. (lees meer)

---{}---

Gelijkenis 2

Omdat het toch wel erg moeilijk was voor degenen die Jochum jr. niet kennen, nu dan maar even een fotootje 'geknipt' uit de schoolfoto, waar ze alle drie opstaan. (lees meer)

---{}---

Wennen

Ze vonden me maar achterlijk, die zonen... En toen schaarde Arnold zich ook nog bij hen, en werd ik de enige Windowsgebruiker... Nou ja, bijna enige, want MJ en Annelies werken ook nog met Windows. (lees meer)

---{}---

Gelijkenis

We kennen elkaar nu ongeveer zo'n tien jaar. Niet in levende lijve, maar via een klein mailgroepje van Nederlanders en Oud-Nederlanders die, ook al is het al zo'n vijftig jaar geleden dat ze emigreerden, graag hun Nederlands op peil willen houden. (lees meer)

---{}---

Nieuwe datum

Gelukkig wordt het geen eindeloos wachten. (lees meer)

---{}---

Uitstel

We hadden lang gewacht, er naartoe geleefd, en vandaag de uren geteld. En toen kwam aan 't eind van de middag dat telefoontje! (lees meer)

---{}---

Nou ja zeg...

Ik hoop toch wel dat de vier dames van onze huisartsenpraktijk het zelf afkunnen, (lees meer)

---{}---

Een spannende week

Voor ons ligt een spannende week. Immers, donderdag gaat Arnold naar 't ziekenhuis voor de hartkatheterisatie... En hopelijk weten we dan snel daarna wat er aan de hand is en wat eraan gedaan kan worden. (lees meer)

---{}---

Rustig slapen

Gelukkig! Ik kan weer rustig slapen! (lees meer)

---{}---

Herfst

Bij 't wakker worden scheen de zon nog. Om half twee was het nog droog. Maar om half vier kwam het bij bakken uit de lucht en rook ik het voor 't eerst écht: Herfst! (lees meer)

---{}---