Spetterend

Het was groots!
Het was wervelend.
Er werd fantastisch gedanst.
De decors waren prachtig.
De kostuums oogverblindend.
Kortom: de moeite waard!

Vandaag was het zover, we gingen ons verjaarscadeau(tje) verzilveren. Dus op naar Amsterdam! En dankzij de routeplanner, hoezo een tomtom, in Arnold z'n hoofd reden we er in één keer naartoe.:-) Alleen de parkeerplaats vinden leverde even wat problemen op dankzij wegwerkzaamheden bij de RAI, maar na even zoeken kwamen we waar we zijn moesten.

Nog even een kopje koffie, nog even een sanitairestop en toen kon, wat ons betreft, de show beginnen. En hoewel we zelf nooit op dit idee gekomen zouden zijn was het dus meer dan de moeite waard en hebben we ervan genoten.

Even leek het erop dat de terugweg minder voorspoedig zou gaan. Want al voor de Wijkertunnel kregen we de melding: Ring Alkmaar 156 minuten.... Meer dan twee en een half uur? Dat was niet pluis!
En ja hoor, vlak voor de afslag Castricum/Uitgeest een Matrixbord met daarop de melding file i.v.m. met ongeval..., en meteen erna waren alle drie de rijbanen afgesloten... Een enkeling nam de vluchtstrook, maar wij kozen het zekere voor het onzekere en namen de afslag Castricum/Uitgeest met als doel: zorgen dat we richting de kust komen, om zo langs de kust omhoog te gaan.... Maar dat was niet nodig, want bij Heiloo konden we zo weer aanschuiven op de Ring Alkmaar... 't Was even zoeken, maar uiteindelijk waren we maar een paar minuutjes later thuis..

Al met al: een prachtig en spetterend cadeau! Sonja en Cor: bedankt!!

Dondersteen schreef op 07 December '08 - 20:21 ;

Dat zijn leuke cadeau’s om te krijgen: ervaringen. Ik was járen geleden (ergens in de jaren zeventig) bij Holiday on Ice en vond het toen al prachtig. Het is ongetwijfeld, met de technieken van tegenwoordig, nog spectaculairder geworden.

Dondersteen (link)  · reageer op Dondersteen

Annelies schreef op 07 December '08 - 22:35 ;

Zo te lezen hebben jullie het heerlijk gehad!!
Fijn!!
Ooit, als ik later groot ben :-), wil ik er ook een keer naar toe.

Annelies (email)  · reageer op Annelies


Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile

Tsjongejonge... die duivelse spammers weten van geen ophouden. Deze reactiemogelijkheid is alleen bedoeld voor mensen die het beste met elkaar voor hebben. Daarom, beloof je dat je je als een engeltje zult gedragen?
Vul hieronder in: (het enige toegestane antwoord is: ja)


  ( Register your username / Log in )

Kattenbel: Ja, stuur mij email als iemand anders reageert.  

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.