Jarig, jarig, jarig en bijna jarig.

Drie waren er al jarig geweest,

Jochum, Joëlle en Ilia, in die volgorde. En a.s woensdag is Rineke jarig. En omdat er steeds iets tussen kwam, waardoor we er nog niet voor de drie jarige kleinkinderen geweest waren, gingen we vandaag, om alsnog hun verjaardagen te vieren, en die van Rineke alvast te vieren. Dus geen drie, maar vier vliegen in één klap!

Moeder en dochter.

Joëlle, Ilia en Jochum.

Vader en zoon.

Een super www-familie, wat weer duidelijk te zien was. :-) Maar desondanks was het een gezellige en ontspannen dag, en smulden we van de heerlijke stamppot die Rineke had gemaakt.

Nog gewend aan 't verschil tussen Friesland en Nieuwegein, toen de natuur in Friesland altijd achter liep bij de natuur daar, zag ik nu met verbazing hoeveel verder de natuur nu bij ons is in vergelijking met daar.

Zowel op de heen- als de terugweg was het opvallend rustig onderweg. Als dat het gevolg is van de economische crisis mag die van mij nog wel even blijven. Want altijd weer zie ik op tegen de drukte waar je in terechtkomt zodra je Alkmaar voorbij bent.  Alsof de wereld alleen nog maar uit haastig blik bestaat. Maar deze keer dus niet.

Toch was ik even zo goed blij toen we op de terugweg door de Wijkertunnel waren, omdat het dan gevoelsmatig voelt naar: bijna thuis. :-) 

 

En zoals altijd weer genoten van de prachtige typische Noordhollandse boerderijen langs het Noordhollandskanaal, waar ik nog gauw even een paar foto's van maakte, hoewel het al begon te schemeren.  Het heeft iets, iets knus en veiligs, die boerderijen aan de overkant van het water.

 

En al gauw daarna was de Lange Jaap te zien, en dat betekent: we zijn weer thuis!!:-)

Dondersteen schreef op 15 Maart '09 - 00:26 ;

Gefeliciteerd met al die jarigen!

Dondersteen (email) (link)  · reageer op Dondersteen

Hilda schreef op 15 Maart '09 - 23:39 ;

4x gefeliciteerd. En ‘t komt vast niet door de crisis maar zal toeval geweest zijn. Wat ik zo hoor is het doordeweeks op de weg nog even druk als altijd.

Hilda (email) (link)  · reageer op Hilda


Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile

Tsjongejonge... die duivelse spammers weten van geen ophouden. Deze reactiemogelijkheid is alleen bedoeld voor mensen die het beste met elkaar voor hebben. Daarom, beloof je dat je je als een engeltje zult gedragen?
Vul hieronder in: (het enige toegestane antwoord is: ja)


  ( Register your username / Log in )

Kattenbel: Ja, stuur mij email als iemand anders reageert.  

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.