Trots

'Mam, zit je achter de PC, vroeg ze me. En op mijn 'nee',  "zou je even willen gaan kijken..."

Dus ging ik naar boven, zette me achter m'n PC en klikte de door haar opgegeven pagina aan! Om haar vervolgens te kunnen vertellen: "Yes! Het werkt!" En nu, inmiddels al uren later, zit ik nog steeds trots te zijn. Trots op haar, om wie ze is, en om alle leuke dingen die ze naast haar drukke gezinnetje, en naast al haar hobby's, ook nog doet!

En natuurlijk ben ik ook trots op MJ, die de website voor haar maakte!

Dondersteen schreef op 21 Maart '09 - 09:25 ;

Wat een mooie site. Rustig, overzichtelijk, goed leesbaar. Het deed me meteen denken aan een weblog dat ik al jaren volg (www.webkim.nl) zij is ook moeder geworden en heeft vanuit die positie een zelfde soort bedrijf opgezet (www.babybij.nl). Ik vond het toen al een fantastisch idee. Want het moet toch prettig zijn om zo je kind te kunnen dragen. En bovendien veel beter voor je schouders, nek en rug, zo stel ik me voor. Annelies: veel succes toegewenst!

Dondersteen (email) (link)  · reageer op Dondersteen

Marleen schreef op 21 Maart '09 - 15:26 ;

Wat een prachtige site en wat een goed plan om de draagdoeken zo te gaan promoten. Ik vond het zelf altijd een heerlijke manier om mijn kind lekker dicht bij te hebben.

Marleen (email) (link)  · reageer op Marleen

Annelies schreef op 21 Maart '09 - 22:45 ;

Bedankt mam. Ik begin spontaan te blozen bij al deze lof :-D

@Dondersteen: Kim (webkim) is bestuurslid communicatie van de vereniging van draagdoekconsulenten en ik ben bestuurslid secretaris. We hebben samen de cursus draagdoekconsulenten gedaan en we spreken elkaar wekelijks via een forum. Kleine wereld ;-)

Annelies (email)  · reageer op Annelies


Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile

Tsjongejonge... die duivelse spammers weten van geen ophouden. Deze reactiemogelijkheid is alleen bedoeld voor mensen die het beste met elkaar voor hebben. Daarom, beloof je dat je je als een engeltje zult gedragen?
Vul hieronder in: (het enige toegestane antwoord is: ja)


  ( Register your username / Log in )

Kattenbel: Ja, stuur mij email als iemand anders reageert.  

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.