In real life

't Is leuk!  't Is spannend. Maar vooral altijd weer heel verrassend, om twee mensen wiens weblog je al een aantal jaren volgt, en zij de mijne, in real life te ontmoeten.

En weer met verbazing geconstateerd dat het is alsof je elkaar al jaren kent en 't gesprek gewoon doorgaat bij waar je gebleven was...

We dronken lekker buiten koffie tot het écht te koud werd, zetten binnen het gesprek nog voort, en toen was het voor hen al weer tijd om te gaan, omdat ze nog een bezoek op 't programma hadden staan. Ons achterlatend met een prachtig boeket.

 

Dat wordt genieten de komende dagen, van kijken naar ontluikende bloemen, naar blaadjes die zich gaan ontvouwen,

 

 

en genieten van de heerlijke geur van hyacinten en pioenrozen. En elke keer als ik er naar kijk en er aan ruik zal ik herinnerd worden aan deze ontmoeting in real life! Aan de ontmoeting met twee mensen die zo heel vertrouwd aanvoelden, alsof we elkaar al jaren kennen! Dondersteen en Peer, 't was:  ZÓ!

Dondersteen schreef op 22 Maart '09 - 10:03 ;

Ik ben het wel vaker met je eens maar nu helemaal! Het was erg gezellig en vertrouwd. Bijzonder is het, bijzonder blijft het. Als een extra cadeautje uit cyberspace. :-)

PS: Peer zat vanochtend met het boek op schoot en riep ‘moet je nou toch eens kijken’. Hij liet me een foto zien van een school waar hij in de stad ooit op zat. Die school staat nu midden in de stad maar op de foto midden in de ruimte. Kortom: een fijn boek is het. Daar gaan nog veel mensen hier met plezier in kijken.

Dondersteen (email) (link)  · reageer op Dondersteen

Peer schreef op 22 Maart '09 - 10:38 ;

Ja, we hadden gister een erg lekker dagje. En het bezoek aan jullie was erg gezellig. Noord Holland zijn eigen charme. Zee, rust en ruimte hebben we lekker opgesnoven. Nogmaals bedankt voor het boek, Historie van Groningen. Ik ben alweer leuke weetjes tegengekomen.

Peer (email) (link)  · reageer op Peer


Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile

Tsjongejonge... die duivelse spammers weten van geen ophouden. Deze reactiemogelijkheid is alleen bedoeld voor mensen die het beste met elkaar voor hebben. Daarom, beloof je dat je je als een engeltje zult gedragen?
Vul hieronder in: (het enige toegestane antwoord is: ja)


  ( Register your username / Log in )

Kattenbel: Ja, stuur mij email als iemand anders reageert.  

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.