Doe jij nou?

"Doe jij nou", vroeg P me vorige week toen ik een foto maakte van het mos op de schudding.

Dat ik foto's maak is ze inmiddels wel aan gewend. Maar dat ik een foto maakte van een gele plek op een schutting, daar snapte ze niks van. Ik probeerde haar uit te leggen dat het mos is, en dat dat mooi is als je het van dichtbij bekijkt. Maar dat kwam niet over. Tot ze, toen we weer thuis waren, de foto op m'n pc zag, en vol bewondering uitriep: "Wat is dat nou? Halloooo, kaaaanonne".

Kijk, en dat vind ik nou ook! 't Lijkt in 't voorbijgaan niks. Maar als je er een foto van maakt... Precies. Dan kun je 't alleen maar bewonderen!

Dondersteen schreef op 25 Maart '09 - 19:33 ;

Het is een waar kunstwerk. Daar kun je zo het Groninger Museum mee in. :-)

Dondersteen (email) (link)  · reageer op Dondersteen

Ren''ee schreef op 26 Maart '09 - 18:24 ;

Oef!!! Mooi, en die kleur, kijk, zo’n – organisme, wezen, levensvorm, alien, wat zou het zijn – voelt aan dat we behoeft aan zon hebben, en neemt precies de goede kleur aan. Dat is nog eens inlevingsvermogen! Hadden meer mensen dat maar…

Ren''ee  · reageer op Ren''ee


Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile

Tsjongejonge... die duivelse spammers weten van geen ophouden. Deze reactiemogelijkheid is alleen bedoeld voor mensen die het beste met elkaar voor hebben. Daarom, beloof je dat je je als een engeltje zult gedragen?
Vul hieronder in: (het enige toegestane antwoord is: ja)


  ( Register your username / Log in )

Kattenbel: Ja, stuur mij email als iemand anders reageert.  

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.