Losse flodders

Ach... 't zijn máár losse flodders, zeggen de Belgen...

Maar blijkbaar wordt er hier anders over gedacht. En reken maar dat we daar met de jaarwisseling ook nog wel 't een of 't ander van zullen hóren, want lang niet iedereen zal het braaf gaan inleveren! Maar los of niet, ze klinken als echt. Van mij mag het oorlogjespelen voorbij zijn!!

Update: Het zal Den Helder niet zijn! Alweer een muis met een staartje! Maar ook de Belgen zitten er mee in hun maag. Gelukkig is het nu allemaal voorbij en kan ik weer met een gerust hart de stad in, en kunnen onze bejaarden weer lekker slapen.

Dondersteen schreef op 14 Mei '09 - 23:42 ;

Nou ja zeg! ‘Het zijn maar losse flodders’. Ze moeten hun zooi gewoon bij zich houden. Nog afgezien van het feit dat er wel degelijk iets meer aan de hand is dan ‘niks’, er zit tenslotte kruit in!, ik mag mijn troep ook niet zo maar ergens achterlaten. Als je rotzooi maakt moet je het opruimen. Ze moeten zich schamen!

Dondersteen (email) (link)  · reageer op Dondersteen

Marleen schreef op 15 Mei '09 - 12:47 ;

Wat ontzettend slordig. Ik snap daar echt helemaal niets van.

Marleen (email) (link)  · reageer op Marleen

Dondersteen schreef op 17 Mei '09 - 13:08 ;

Ik zag zojuist op het Belgische nieuws dat de zaak daar zeer hoog wordt opgenomen. Het had nooit mogen gebeuren en de soldaten die het gedaan hebben waren dus zwaar in overtreding. ‘De Belgen zijn niet meer welkom in Den Helder’ was de slotconclusie van de nieuwslezer. Nou… zo ver zullen jullie toch niet gaan? ;-)

Dondersteen (email) (link)  · reageer op Dondersteen

Renée schreef op 20 Mei '09 - 22:55 ;

Niet te geloven zeg, wat meer dan achterlijk dit gedoe en gedrag. Onnadenkend en inderdaad: Crazy!

Renée  · reageer op Renée


Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile

Tsjongejonge... die duivelse spammers weten van geen ophouden. Deze reactiemogelijkheid is alleen bedoeld voor mensen die het beste met elkaar voor hebben. Daarom, beloof je dat je je als een engeltje zult gedragen?
Vul hieronder in: (het enige toegestane antwoord is: ja)


  ( Register your username / Log in )

Kattenbel: Ja, stuur mij email als iemand anders reageert.  

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.