Opgeruimd

Het moest er toch van komen...

Van 30 april tot en met 30 augustus hebben we er alle dagen van genoten. Maar nu was 't moment aangebroken om 'm weer af te breken. Maar wel met weemoed!

En dus werd er moed verzameld! De tuinkast leeggemaakt,

 

zodat alles er weer in paste en toen kon het beginnen. Allereerst ging 't hoogste punt eraf... Wonderlijk, dat zelfs dat al meer licht gaf in de kamer. Want ook dat is een reden om 'm, als de R weer in de maand is, af te breken. Op een gegeven moment wordt het me dan toch te donker in de kamer. En als er iets is waar ik allergisch voor ben geworden, wat me deprimeert, dan is het dat wel. Nog een overblijfsel van al die jaren in 't vorige huis waar we nauwelijks daglicht in de woonkamer hadden.

En al gauw kon even later het doek eraf, en konden de buizen opgeruimd worden. Prachtig om te zien hoe de druif over de hele breedte van de tuin gegroeid was,

 

en nog een stukje, het hoekje om, naar boven.Voor mij had dat niet gehoeven, maar Arnold genoot ervan! :-)

Terwijl ik nu weer kan genieten van het daglicht in huis! Zo hebben we allebei iets om van te genieten. Mooi eerlijk verdeeld. Toch?

 

En aan 't eind van de middag, na alles opgeruimd en aangeveegd te hebben, konden we opnieuw genieten, van de ruimte..., en van alle zonnestralen die we nu nog krijgen.

 

En als 't echt te gek wordt hebben we altijd nog de parasol.  Al lijkt het erop dat we die de komende dagen niet nodig zullen hebben.

Dondersteen schreef op 02 September '09 - 19:37 ;

Ik zag vanochtend dat ze voor morgen voorspelden: 100% regen. Moet jij eens raden wie er morgen naar de dierentuin gaat? Juist. Ik kocht dus maar een handig pluutje vandaag… ;-)
Maar! Ik hoorde ook dat we volgende week een mooie nazomer krijgen. Duss….

Dondersteen (email) (link)  · reageer op Dondersteen


Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile

Tsjongejonge... die duivelse spammers weten van geen ophouden. Deze reactiemogelijkheid is alleen bedoeld voor mensen die het beste met elkaar voor hebben. Daarom, beloof je dat je je als een engeltje zult gedragen?
Vul hieronder in: (het enige toegestane antwoord is: ja)


  ( Register your username / Log in )

Kattenbel: Ja, stuur mij email als iemand anders reageert.  

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.