Kleine meisjes...

Eenendertig is ze alweer geworden. Terwijl het voor mij voelt alsof het gisteren was, dat ze geboren werd. Als laatste in de rij. Maar wel als eerste dochter!

Vandaag verjaarde ze. En wij waren erbij! Zucht... Kleine meisjes worden groot!

En net als altijd had MJ ook nu weer voor een prachtige taart gezorgd. Helemaal naar de wens van de jarige. Al had hij er deze keer de hulp van Roan en Lenci bij, die de kleine bloemetjes maakten.

 

 

En er was nog een (bijna) jarige. Want zij verjaart maandag, en wordt dan al weer twee! En omdat we er dan niet bij zijn kreeg ze alvast haar cadeautjes. Waar ze niet zoveel van snapte, want 't was immers mama d'r verjaardag. 

Maar 't muziekdoosjes (zo-eentje had ik vroeger zelf en ooit kreeg Annelies er ook eentje) was meteen helemaal  favoriet.

 

En de beer? Die hadden we beter aan Annelies kunnen geven! :-)

O ja! Als feestmaal aten we Poffert. Wijs geworden door de vorige keer, toen we voor haar verjaardag Boekweitgrutten at, en ik er stiekem tussenuit gepiept was met Roan om patat te halen...:-) , liet ze mij kiezen: Boekweitgrutten of Poffert. Jaja, kleine meisjes worden groot.

En ik, ook wijs geworden, koos voor het laatste. 'k Heb het haar uiteindelijk zelf leren eten. Maar ja, 't schijnt dus tóch echt waar te zijn dat je smaak zo nu en dan verandert. Grote kans dat ik volgend jaar er weer tussenuit piep! :-)

Annelies schreef op 12 September '09 - 23:55 ;

Beer slaapt momenteel wel in bed bij Nika :-)
Die moest mee naar boven.

Annelies (email)  · reageer op Annelies

Dondersteen schreef op 13 September '09 - 23:18 ;

Wat een heerlijke beer. Zo lekker zacht.
Gefeliciteerd met en voor de jarigen!

Dondersteen (email) (link)  · reageer op Dondersteen


Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile

Tsjongejonge... die duivelse spammers weten van geen ophouden. Deze reactiemogelijkheid is alleen bedoeld voor mensen die het beste met elkaar voor hebben. Daarom, beloof je dat je je als een engeltje zult gedragen?
Vul hieronder in: (het enige toegestane antwoord is: ja)


  ( Register your username / Log in )

Kattenbel: Ja, stuur mij email als iemand anders reageert.  

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.