Voorproefje

Een klein voorproefje kregen we vanmorgen al. Onaangekondigd. Dus 't was best wel even schrikken.

Met donderend geraas scheerden twee gevechtsvliegtuigen over de wijk en vlak langs ons huis. Om vervolgens in duikvlucht op 't vliegveld af te gaan... En niet één keer, maar vele keren. Met een snelheid die nauwelijks te volgen was. De hondjes wisten niet waar ze het moesten zoeken.

Een klein voorproefje van wat ons morgen te wachten staat. 

 

 

 

Ach, als 't mooi weer is gaan we vast wel even kijken. 't Is immers om de hoek. Maar als ik denk aan de herrie van vanmorgen... Ben ik vast snel weer thuis.:-) En ook de helicoptervlucht boven Den Helder, voor € 35,- p.p. laat ik aan me voorbijgaan. Laat mij maar lekker met de beide benen op de grond!

Dondersteen schreef op 19 September '09 - 06:38 ;

Nee!! Niet een helicoptervlucht voorbij laten gaan! Dat is echt zo gaaf om te doen, boven je eigen woonplaats vliegen. Echt!

Het geluid van over je hoofd razende F16’s ken ik nog van Terschelling. Daar werd vroeger altijd op vrijdag geoefend boven de Noordsvaarder. Dan zat je in het dorp en kwamen ze zo heel laag over. Enorm indrukwekkend geluid. En ik ben oh zo blij dat die oefeningen niet meer mogen boven het mooiste waddeneiland wat we hebben. Daar hoort het namelijk echt rustig te zijn. Daarvoor gaan we er immers naar toe? ;-)

Dondersteen (email) (link)  · reageer op Dondersteen

Renée schreef op 22 September '09 - 20:01 ;

Nee, dan ik: mijn prilste jeugd doorgebracht in Soesterberg in de tijd dat geluidshinder nog niet afgedempt werd met de silo’s die later kwamen om de straaljagermoteren een kwartier lang in ‘op te warmen’. Uit later onderzoek, jaren 80, kwam dat mijn generatie kampte met concentratiestoornissen. Ach, het zal wel, en ja, ik ben snel afgeleid, maar of dat door die straaljagers van toen komt? Niet alle kinderen in mijn klas waren zo… Het gaat toch zoals het gaat. En het had ook wel wat. Wat wel een beetje ziek ik is is dat ik nog steeds bij elke laag overkomende straaljager een ‘thuisgevoel’ krijg. En ja, ik heb gevlogen, ook boven mijn eigen huis, in een Cesna ooit, en dat was GEWELDIG! Nee echt Ettje, voor 35 euro, nee je zult het niet gedaan hebben, maar het had gekund, het is echt leuk. Mij krijg je niet aan de parachute of de bungeejump, maar vliegen is geweldig :-)

Renée  · reageer op Renée


Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile

Tsjongejonge... die duivelse spammers weten van geen ophouden. Deze reactiemogelijkheid is alleen bedoeld voor mensen die het beste met elkaar voor hebben. Daarom, beloof je dat je je als een engeltje zult gedragen?
Vul hieronder in: (het enige toegestane antwoord is: ja)


  ( Register your username / Log in )

Kattenbel: Ja, stuur mij email als iemand anders reageert.  

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.