Show

Bijna windstil was het. En de thermoter wees 27 graden. Geen enkele reden om dus niet even op de fiets te stappen en een kijkje te gaan nemen bij de vliegshow.

Dus zaten we, ongeveer 2,5 kilometer van huis, heerlijk op een dijkje, in de zon, te genieten van wat er zich in de lucht afspeelde. En gunden anderen van harte hun helikopter-vlucht. :-)

 

En vooral zij stalen de show!

 

Maar ook 't andere was mooi om te zien.


 


 

En als er even niks vloog, genoten we van de herfstkleuren aan de overkant. Misschien was dat wel de mooiste show!

Dondersteen schreef op 20 September '09 - 10:11 ;

Luchtacrobaten! Dat is echt gaaf. Wij zagen laatst, vanaf de fiets, een stukje luchtshow in Borkum. Erg mooi om te zien. En dan die foto van het vliegtuig en de … eh… eend? Wat een geweldige opname!

Dondersteen (email) (link)  · reageer op Dondersteen

Mirjam schreef op 20 September '09 - 19:46 ;

Ja, die met die vogel is de leukste! ;)

Mirjam (email) (link)  · reageer op Mirjam

Renée schreef op 22 September '09 - 20:07 ;

Die foto met vogel en kist is de mooiste. wij hadden hier, Arnhem, de herdenking, met Dakota’s en stuntvliegtuigen en allerlei ander gespuis dat dan bij ons in Zuid rondjesdraaiend overvliegt om vervolgens officieel te gaan herdenken. En ja daar heb je het weer: ik voel me helemaal senang! :-)

Renée  · reageer op Renée


Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile

Tsjongejonge... die duivelse spammers weten van geen ophouden. Deze reactiemogelijkheid is alleen bedoeld voor mensen die het beste met elkaar voor hebben. Daarom, beloof je dat je je als een engeltje zult gedragen?
Vul hieronder in: (het enige toegestane antwoord is: ja)


  ( Register your username / Log in )

Kattenbel: Ja, stuur mij email als iemand anders reageert.  

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.