Voorlopig

Voorlopig moeten we 'het er even mee doen' dat er iets mis is met de elektriciteitsvoorziening van het hart.

Donderdag en a.s maandag worden er meer onderzoeken gedaan. Beide via een scan. Eentje in rust, en eentje tijdens inspanning.

Voor nu is de medicatie die hij al had opgehoogd. En op 20 oktober hopen we dan meer te horen, tenzij er dringend eerder iets gedaan moet worden. Dus 't blijft nog even spannend. En dat is verre van leuk!

Maar 't is wel een hele vooruitgang dat alles lekker vlot gaat, behalve dan die uitslag. Wat er alles mee te maken heeft dat 't lezen van een scan ongeveer 7 dagen duurt...

Maar alles zo vlot achter elkaar is wel fijn. Dat hebben we wel eens anders meegemaakt, met allemaal afspraken op de lange termijn. En ook vanmorgen ging 't bijna allemaal aan de lopende band. Om kwart over acht 't eerste onderzoek en om tien voor elf de uitslagen van de onderzoeken van vanmorgen en de doorverwijzing naar Alkmaar. Want voor de onderzoeken die nu komen moeten we naar Alkmaar.

Grote kans dat hij donderdagavond licht geeft. :-)

Dondersteen schreef op 29 September '09 - 21:25 ;

Dat is inderdaad fijn, dat het zo vlot gaat. Ik heb het idee dat ziekenhuizen daar tegenwoordig beter in zijn dan een jaar of tien geleden. En dat is alleen maar fijn. Want het is en blijft een plek waar we niet willen zijn en als het dan toch moet.. dan maar zo efficiënt mogelijk.

Dondersteen (email) (link)  · reageer op Dondersteen

Renée schreef op 29 September '09 - 22:08 ;

Alle goeds en liefs en sterkte van iedereen hier!!!

Renée  · reageer op Renée

Els schreef op 01 Oktober '09 - 11:23 ;

Oei, dat is niet best. Fijn dat het soepel gaat in het ziekenhuis, veel sterkte!

Els (email) (link)  · reageer op Els


Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile

Tsjongejonge... die duivelse spammers weten van geen ophouden. Deze reactiemogelijkheid is alleen bedoeld voor mensen die het beste met elkaar voor hebben. Daarom, beloof je dat je je als een engeltje zult gedragen?
Vul hieronder in: (het enige toegestane antwoord is: ja)


  ( Register your username / Log in )

Kattenbel: Ja, stuur mij email als iemand anders reageert.  

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.