Rustig slapen

Gelukkig! Ik kan weer rustig slapen!

Want 't was écht helemaal per ongeluk!  Die vrouw op de preekstoel, daar in Purmereutel, zoals m'n vriend Dolph, die er woont, het doorgaans noemt. Echt waar, landelijke kerken. Echt waar kerken in de regio. 't Was écht helemaal per ongeluk, en 't zal nooit meer gebeuren!

Oké! Natuurlijk snap ik het wel. Vrouwen in het ambt is nog steeds ondenkbaar en een grote zonde, volgens dit kerkgenootschap. Maar, wat mij betreft, is deze reactie een grotere zonde! En het niet toestaan een nog grotere zonde!! Hoewel... 't Werkt ook op m'n lachspieren! :-) 

En zo was er vandaag nog een bericht dat op m'n lachspieren werkte. 't Begon allemaal met een eerder bericht, namelijk: dat de VVV Den Helder flesjes met strandzand+schelp in het assortiment souvenirs heeft opgenomen. Daardoor zag ik het voor me (denk vaak ik plaatjes), hoe de dames van de VVV dagelijks bezig waren met flesjes vullen, wat best wel een koud klusje is nu. Maar gelukkig, er waren er meer die daarvan wakker lagen, en het vanmorgen oplosten. :-) Nu nog iemand vinden die de schelpen voor ze gaat zoeken!

Nee! Zo gek krijgen jullie mij niet! :-)

Dondersteen schreef op 03 November '09 - 19:32 ;

Kunnen ze daar geen betaalde baan van maken? Schelpenzoeker M/V? Dan wil ik wel solliciteren. :-)

Dondersteen (email) (link)  · reageer op Dondersteen


Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile

Tsjongejonge... die duivelse spammers weten van geen ophouden. Deze reactiemogelijkheid is alleen bedoeld voor mensen die het beste met elkaar voor hebben. Daarom, beloof je dat je je als een engeltje zult gedragen?
Vul hieronder in: (het enige toegestane antwoord is: ja)


  ( Register your username / Log in )

Kattenbel: Ja, stuur mij email als iemand anders reageert.  

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.