Nou ja zeg...

Ik hoop toch wel dat de vier dames van onze huisartsenpraktijk het zelf afkunnen,

als we morgen 'te prikken gaan'. Heb geen enkele behoefte aan een peloton militairen. Kom op zeg... Normaal doen ze het ook zelf, en 'k neem aan dat dezelfde mensen een oproep hebben gekregen die voor de gewone seizoensgriep ook een oproep krijgen.

Of zouden die hospikken oefenmateriaal nodig hebben, nu een groot deel van de vloot weg is? Denk dat ik dan maar rechtsomkeer ga! Zijn ze nou helemaal...

Arnold belde vandaag nog even met de huisarts, persoonlijk, met de vraag of het wel zo verstandig is om nu die H1N1-griepprik te halen. Maar ze had geen idee... En dus besloten ze samen om de gok maar te wagen... Schiet je ook niet veel mee op, met zo'n antwoord. Dat hoort je huisarts toch te weten?!

Dondersteen schreef op 09 November '09 - 23:26 ;

Het is een toestand, die mexgriep. Ik ben blij dat ik tot geen enkele risicogroep behoor, hoef ik ook niet na te denken of ik wel of niet geprikt wil worden.

Dondersteen (email) (link)  · reageer op Dondersteen

Marleen schreef op 10 November '09 - 10:00 ;

Het is een zootje op mg-gebied. Volgens mij weten de heren doktoren het zelf ook niet. Ik geloof dat ik met betrekking tot Arnold en die enting even contact op zou nemen met de cardioloog.
Ik behoor wel tot een risico-groep maar ben er nog niet uit of ik me laat enten.

Marleen (email) (link)  · reageer op Marleen


Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile

Tsjongejonge... die duivelse spammers weten van geen ophouden. Deze reactiemogelijkheid is alleen bedoeld voor mensen die het beste met elkaar voor hebben. Daarom, beloof je dat je je als een engeltje zult gedragen?
Vul hieronder in: (het enige toegestane antwoord is: ja)


  ( Register your username / Log in )

Kattenbel: Ja, stuur mij email als iemand anders reageert.  

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.