Uitstel

We hadden lang gewacht, er naartoe geleefd, en vandaag de uren geteld. En toen kwam aan 't eind van de middag dat telefoontje!

"Het kan morgen niet doorgaan, want de apparatuur is defect"! Je kunt je oren nauwelijks geloven, maar 't is écht waar. Op de vraag: "Wanneer dan wel?", was het antwoord: "In ieder geval deze week niet meer".

Daarna is er alleen maar ongeloof, en 't gevoel: dit kan ik niet behappen! Want behalve er naartoe leven, waren we er ook naar uit gaan kijken, gewoon omdat hij zich elke dag niet lekker voelt, en omdat het soms doodeng is, als hij kortademig wordt, of zoals van de week op een nacht, toen ik er wakker van werd doordat ik hem heel vreemd hoorde ademen en vervolgens het ademen helemaal stopte, en ik voelde hoe raar z'n hart klopte... 

En hoe ik ook m'n best doe, 't is bijna niet te bevatten. Dat het opnieuw: wachten geblazen is, op een nieuwe oproep. Er zit gewoon niks anders op. En geen enkel lelijk woord dat daar iets aan verandert!

Renée schreef op 12 November '09 - 01:20 ;

O Ettje, ik ben er stil van, wat ongelofelijk rot voor jullie. Wat eng en wat onzeker makend. Kan Mark-Jörg niet een brandtelefoontje met een ander ziekenhuis plegen en om spoedeisende hulp vragen? Hè, ik wou dat ik iets voor jullie kon doen. Hopen-duimen-bidden in ieder geval. Knuf voor jullie beiden. Sterkte en liefs!

Renée  · reageer op Renée

Dondersteen schreef op 12 November '09 - 09:20 ;

Dat is écht heel vervelend. Ik snap wel dat het ziekenhuis niet kan opereren met kapotte apparatuur maar ze kunnen toch op z’n minst zoeken naar een alternatief bij bijvoorbeeld een ander ziekenhuis? Een dikke knuffel uit Assen!

Dondersteen (email) (link)  · reageer op Dondersteen

Marleen schreef op 12 November '09 - 10:04 ;

Hè wat vervelend.
Ik hoop dat het toch heel snel gaat gebeuren zodat die spanning zo kort mogelijk duurt.
Heel veel liefs voor jullie beiden.

Marleen (email) (link)  · reageer op Marleen


Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile

Tsjongejonge... die duivelse spammers weten van geen ophouden. Deze reactiemogelijkheid is alleen bedoeld voor mensen die het beste met elkaar voor hebben. Daarom, beloof je dat je je als een engeltje zult gedragen?
Vul hieronder in: (het enige toegestane antwoord is: ja)


  ( Register your username / Log in )

Kattenbel: Ja, stuur mij email als iemand anders reageert.  

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.