Wennen

Ze vonden me maar achterlijk, die zonen... En toen schaarde Arnold zich ook nog bij hen, en werd ik de enige Windowsgebruiker... Nou ja, bijna enige, want MJ en Annelies werken ook nog met Windows.

Lang, heel lang legde ik het naast me neer. Tot de grote ergernis begon. Elke update van Windows betekende opnieuw m'n eigen instellingen maken. Want om de een of andere reden wilde Windows de baas zijn over mijn computer. Steeds weer was dan Internet Explorer ingesteld als m'n browser en was Outlook m'n mailprogramma geworden, terwijl ik al jaren met Mozilla werk.

En dat pikte ik niet. Dus werd het wikken en wegen, en uiteindelijk de knoop doorhakken. Met m'n verjaardag in 't verschiet besloot ik om over te stappen!

En vanaf gisteren ben ik dus ook gaan horen bij de Apple-aanbidders. Tenminste, als ik m'n zoons hoor lijkt het wel een beetje daarop. Een soort religie.:-) En dus moet ik nu gaan wennen. Wennen aan een totaal ander pc, die geen pc meer mag heten maar een iMac. Of ik ook zo lyrisch zal worden als de zoons en manlief... Dat is nog even afwachten!

Dondersteen schreef op 14 November '09 - 20:37 ;

Gefeliciteerd! Ik heb geen Mac maar het zijn wél geweldige machines!

Dondersteen (email) (link)  · reageer op Dondersteen

Ettje schreef op 14 November '09 - 21:55 ;

Ben er wel blij mee hoor, maar ‘t moet wel wennen.

Ettje (email) (link)  · reageer op Ettje

Joëlle schreef op 16 November '09 - 10:56 ;

Gefeliciteerd! :-)

Succes met alle bestanden overzetten en weer helemaal indelen naar jouw smaak. :)

Joëlle (email) (link)  · reageer op Joëlle

Ettje schreef op 16 November '09 - 14:42 ;

Dat valt nog niet mee, op mijn leeftijd! :-( Maar ‘t komt vast wel goed!
Liefssss, omi

Ettje (email) (link)  · reageer op Ettje


Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile

Tsjongejonge... die duivelse spammers weten van geen ophouden. Deze reactiemogelijkheid is alleen bedoeld voor mensen die het beste met elkaar voor hebben. Daarom, beloof je dat je je als een engeltje zult gedragen?
Vul hieronder in: (het enige toegestane antwoord is: ja)


  ( Register your username / Log in )

Kattenbel: Ja, stuur mij email als iemand anders reageert.  

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.