Wachten

Om kwart over zes ging de wekker de eerste keer, en om half zeven voor de tweede keer. Toen was het echt tijd om op te staan, te douchen, en aan te kleden, zodat we even over zevenen in de auto konden stappen, op weg naar het ziekenhuis.

Op weg naar de wereld van de werkenden, waar we als vutters mijlen ver vanaf staan. En op weg naar een spannend dagje. 't Was nog donker en slechts hier en daar brandde een lichtje. En 't was het nog doodstil op straat, op een enkele vroege werker na. Ook in 't ziekenhuis draaide alles nog op en laag pitje. En ook op de afdeling dagbehandeling, waar we meteen naartoe konden gaan.

En toen begon het wachten. Wachten tot hij naar de katheterisatiekamer ging, en vervolgens thuis op het verlossende telefoontje dat hij terug was op de afdeling, en aan 't eind van de middag het telefoontje dat ik hem weer kon komen halen.

En nu is het wachten op de uitslag. 't Enige dat we nu weten is: dat er geen ernstige vernauwingen gevonden zijn, die de klachten zouden kunnen verklaren. Maar wat er dan wel aan de hand is, dat weten we niet, maar hopen we te horen te van de cardioloog. Alleen, dat duurt nog ' even'. Want pas op 16 december kunnen we daar weer terecht. En dat wachten duurt dus lang. Heel lang! Bijna niet te behappen lang!!

Want als je al vanaf half september in de medische molen zit zou je toch wel graag willen dat die molen wat sneller ging draaien.

Annelies schreef op 19 November '09 - 22:55 ;

Wat mij betreft mag er wel even een windkracht 8 door de medische molen gaan waaien ;-)

Annelies (email)  · reageer op Annelies

Hilda schreef op 19 November '09 - 23:57 ;

Krankjorum is het, dat ze jullie weer een maand laten wachten op zo’n gesprek. Het kan anders, als ze patiënt centraal stellen. Maar toch blij dat hij heel uit deze dag is gekomen. Dat is alvast iets. Dat wilde dansje en bruisende nachtje, durf je dat nu te doen, of wil je dat helemaal laten wachten tot na 16 december?

Hilda (email) (link)  · reageer op Hilda

Marleen schreef op 21 November '09 - 10:40 ;

Oei, die medische molens malen zo langzaam. Ik hoop echt dat dat een beetje (boel) sneller kan.
Fijn dat Arnold deze dag in ieder geval goed is doorgekomen.
Lieve groet!

Marleen (email) (link)  · reageer op Marleen

Ettje schreef op 22 November '09 - 11:44 ;

We zullen, of we willen of niet, geduld moeten hebben. Schijnt een schone zaak te zijn, zeggen ze…

Ettje (email) (link)  · reageer op Ettje

Dondersteen schreef op 23 November '09 - 14:34 ;

Fijn dat dit achter de rug is. Fijn ook dat er geen ernstige vernauwingen zijn. Dat is in ieder geval iets. En dan nu dat geduld en die schone zaak… Sterkte daarmee.

Dondersteen (email) (link)  · reageer op Dondersteen  · lees reactie van Ettje

Ettje schreef op 25 November '09 - 18:03 ;

In reactie op Dondersteen; Er zit niks anders op dan wachten. Maar van mij mag dit, ondanks dat ik meestal vind dat de tijd snel gaat, super snel gaan.:-)

Ettje (email) (link)  · reageer op Ettje


Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile

Tsjongejonge... die duivelse spammers weten van geen ophouden. Deze reactiemogelijkheid is alleen bedoeld voor mensen die het beste met elkaar voor hebben. Daarom, beloof je dat je je als een engeltje zult gedragen?
Vul hieronder in: (het enige toegestane antwoord is: ja)


  ( Register your username / Log in )

Kattenbel: Ja, stuur mij email als iemand anders reageert.  

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.