Halen en brengen

 't Was echt zo'n dag van halen en brengen...

Van felle buien en even felle opklaringen. En soms kwamen ze tegelijk, en dan was er weer een regenboog. Dat vond ik als kind al mooi, en nu nog! En gelukkig ligt boven nog altijd m'n oude camera gebruiksklaar, dus kon ik er snel een foto van maken.

 

En ondertussen spoelde  de regen het raam schoon, en zag ik hetzelfde effect dat ik vroeger zag, als kind, als thuis de ramen schoongemaakt werden aan de buitenkant, die dan afgespoeld werden met een kommetje water, waardoor je dan zo'n aparte schaduw kreeg...

 

Echt herfstweer dus! Met prachtige wolkenluchten. Weer om lekker binnen te zitten, met de schemerlampen aan.:-)

Dondersteen schreef op 26 November '09 - 17:01 ;

Ach, dat deed mijn oma ook, met een oud steelpannetje de ramen afspoelen. Ik doe het zelf ook wel maar kan lang zo goed niet mikken (lees: wordt daar vaak kletsnat van) ;-)

Dondersteen (email) (link)  · reageer op Dondersteen

Rineke schreef op 26 November '09 - 21:55 ;

de opscheplepel voor soep ;-)

Rineke  · reageer op Rineke

Hilda schreef op 29 November '09 - 11:43 ;

Ha, die schaduweffecten, daar geniet ik ook van. Gaat nooit over volgens mij. Is hier een brug/viaduct in de buurt, met fietspad langs de vaart onder het viaduct door. Zodra de zon schijnt, is het ‘plafond’ zo mooi, dat ik er soms even voor stop om te kijken.

Hilda (email) (link)  · reageer op Hilda


Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile

Tsjongejonge... die duivelse spammers weten van geen ophouden. Deze reactiemogelijkheid is alleen bedoeld voor mensen die het beste met elkaar voor hebben. Daarom, beloof je dat je je als een engeltje zult gedragen?
Vul hieronder in: (het enige toegestane antwoord is: ja)


  ( Register your username / Log in )

Kattenbel: Ja, stuur mij email als iemand anders reageert.  

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.