Heerlijk Lente

Eindelijk was het dan zover! De schuifpui open en genieten van een kopje koffie in de zon.

Ik voelde het al toen ik wakker werd: het is LENTE! De zon scheen stralend naar binnen in de slaapkamer, en 'k rook het aan de lucht. Die heel speciale geur waardoor je weet: het is lente. Dus hoogste tijd om op te staan, en meteen na het ontbijten met een kop koffie in de zon. Verwarming uit en de schuifpui open waardoor de frisse buitenlucht de kamer in kon stromen, waardoor ook daar alles weer anders ruikt... En meteen was er ook het wéten: o ja, zo voelt het om buiten te zitten!! Was ik bijna vergeten door de lange winter. :-) Waar ik overigens nog steeds met plezier op terugkijk. Al die prachtige sneeuw... De besneeuwde duinen...

Wat was het heerlijk om de zon op m'n huid te voelen en daarna nog een hele tijd in m'n gezicht. 't Maakt het verlangen naar weer buiten kunnen leven alleen maar groter.

En ook de hondjes genoten ervan, ondanks dat het lang geleden was, en wisten meteen hoe het moest: ieder voor zich een plekje zoeken in de zon. Famke meteen helemaal buiten, Droef nog een beetje afwachtend op de mat voor de deur.

 

Tijd ook om even in de tuin te gaan speuren naar nieuw leven. En dat nieuwe leven is er. Volop!

Vind ik altijd zo mooi, die groene sprieten waar de aarde nog aan zit, waardoor je zo prachtig kunt zien hoe ze zich naar boven gewurmd hebben. 


En binnen genieten we van het eerste boeketje narcissen.

't Maakt deze eerste lentedag, die meteen zoveel lente laat zien en voelen tot een heerlijke dag!

Dondersteen schreef op 01 Maart '10 - 18:20 ;

Wat heerlijk! Ik zat binnen. Op kantoor. En zag door de gordijnen de zon schijnen. Snif en snik.

Dondersteen (email) (link)  · reageer op Dondersteen  · lees reactie van Ettje

Ettje schreef op 01 Maart '10 - 20:43 ;

In reactie op Dondersteen; Arme jij!! Maar ik heb ook voor jou genoten. Helpt dat een beetje? :-)

Ettje (email) (link)  · reageer op Ettje


Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile

Tsjongejonge... die duivelse spammers weten van geen ophouden. Deze reactiemogelijkheid is alleen bedoeld voor mensen die het beste met elkaar voor hebben. Daarom, beloof je dat je je als een engeltje zult gedragen?
Vul hieronder in: (het enige toegestane antwoord is: ja)


  ( Register your username / Log in )

Kattenbel: Ja, stuur mij email als iemand anders reageert.  

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.