Een frisse neus

Een strakblauwe lucht, een stralende zon, en 1 graad celsius.

Maar desondanks was het de wens van P om naar de dijk te gaan en daar te wandelen met de hondjes. "Even eruit" zei ze, "even een frisse neus halen". En ach, dan laat je je verbidden. Dus gingen we, denkend dat het wel mee zou vallen met een aflandige wind.

't Was heerlijk, dat geef ik onmiddellijk toe, maar ook koud! Binnen de kortste tijd had ik ijskoude handen en een loopneus. Terwijl Famke, alsof 't zomer was, de zee indook.

Dankzij de aflandige wind was het heel laag water, waardoor we voor het eerst, voorzover we het ons herinneren, zo'n eind vanaf de dijk konden wandelen, waardoor het net leek of we op 't strand wandelden.

 

 

 

't Was genieten, zeker weten. Van de strakblauwe lucht, van de kleur van de zee, van het prachtige uitzicht op Texel, van de hondjes die even lekker uitrenden... En die frisse neus kregen we er alle drie gratis bij! En nu, uren later, voel ik het nog aan m'n wangen!

Dondersteen schreef op 07 Maart '10 - 23:30 ;

Heerlijk was het. Wij zaten om half vijf nog bij mijn moeder in de tuin aan de koffie. Zálig!

Dondersteen (email) (link)  · reageer op Dondersteen


Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile

Tsjongejonge... die duivelse spammers weten van geen ophouden. Deze reactiemogelijkheid is alleen bedoeld voor mensen die het beste met elkaar voor hebben. Daarom, beloof je dat je je als een engeltje zult gedragen?
Vul hieronder in: (het enige toegestane antwoord is: ja)


  ( Register your username / Log in )

Kattenbel: Ja, stuur mij email als iemand anders reageert.  

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.