Negenentwintig jaar geleden

Ach wat waren ze toen nog lief... :-)

Niet dat ze dat nu niet meer zijn, maar toch anders! Met verbazing zit ik er naar te kijken, terwijl ik oude foto's, die nooit zijn ingeplakt, zit te bekijken. En wat is dat allemaal lang geleden, en toch nog zo dichtbij...

 

Een heel stuk 'grotemensenleven' leven ligt er inmiddels achter ze, met ups en downs. Annelies was toen 3 jaar. Jochum was 8 jaar. Gert Jan was 13 jaar en Pieter Geert was 14 jaar. Zij zaten dus beiden al op de middelbare school. 

'k Denk dat Annelies ergens opstond, op een biels ofzo, want anders klopt haar lengte niet in vergelijking met Jochum. Grappig om te bedenken dat over een half jaar haar jongste even oud is als zij op deze foto's, en dat Arnold jr., de jongste van Pieter Geert dit jaar net zo oud wordt als z'n vader op deze foto is. Dat zijn van die dingen waar je maar zelden bij stilstaat.

Of ze op iemand lijken en of hun kinderen op ze lijken? Ik heb geen idee. In ieder geval zie ik het niet! Ik zie gewoon mijn/onze kinderen, zoals ze er toen uitzagen.

Hilda schreef op 17 Maart '10 - 21:01 ;

Mooie fotoserie. Kan ik ook zo van genieten, van foto’s van vroeger. Bij m’n moeder. Maar die van eigen nestje hier beginnen ook al een beetje historie te krijgen. Nog best veel inplakbare van het analoge tijdperk.

Hilda (email) (link)  · reageer op Hilda


Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile

Tsjongejonge... die duivelse spammers weten van geen ophouden. Deze reactiemogelijkheid is alleen bedoeld voor mensen die het beste met elkaar voor hebben. Daarom, beloof je dat je je als een engeltje zult gedragen?
Vul hieronder in: (het enige toegestane antwoord is: ja)


  ( Register your username / Log in )

Kattenbel: Ja, stuur mij email als iemand anders reageert.  

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.