Ook hij hoort erbij!

Voordat zoon Jochum nu gaat roepen: "Zie je wel! 't Zijn altijd m'n broers en m'n zus, waarvan er veel meer foto's zijn...", nu dus een paar foto's van hem!

Al heeft hij wel een beetje gelijk! Hij had namelijk gewoon de pech dat z'n vader net z'n professionele camera aan de wilgen had gehangen, en opeens 'een broertje dood' aan fotograferen had gekregen. Waardoor er van hem, vooral van z'n eerste levensjaren, minder foto's zijn.

Maar ze zijn er wel!! Kijk maar. Jochum in de kinderwagen!!

 

Nee! Je ziet hem niet, maar daarom is hij er wel! Is gewoon een kwestie van geloven! :-)

En dat hij er echt is kun je dan hier zien. Jochum in het wipstoeltje, dat ik speciaal voor hem van nieuwe bekleding had voorzien. Donkergroene badstof. En 'k weet zelfs nog dat z'n truitje geel/wit gestreept was. Paste heel mooi bij de kleur van het stoeltje.

 

En hier... Z'n eerste stapjes. En wat een prachtige, echt, houten vloer hadden we toen. Essen-noest. Een vloer die leefde!:-)

 

Van z'n grote broer Gert Jan mocht hij meespelen, en zelfs aan de knop draaien...

 

Ook toen al hield hij van mobiel-bellen, want hij vond z'n telefoon om op te eten!

 

Hier werd hij twee jaar, en er was een echte taart met kaarsjes, die hij mocht uitblazen!

 

En we gingen zelfs met hem in Baarn op bezoek, bij oma. Zelfs meer dan één keer, want op de onderste foto lijkt hij me ietsje ouder dan op de bovenste... Vaag heb ik het vermoeden dat de onderste gemaakt is aan 't eind van een vakantie, die we in die tijd vaak doorbrachten in Baarn, en we weer op 't punt stonden te vertrekken... Maar zeker weten doe ik het niet. M'n geheugen wordt blijkbaar minder. Wel dat rechts op de foto oma d'r eeuwige gazelle staat.:-)

 

 

In ieder geval weet zoonlief nu dat ook hij erbij hoorde! Is geen twijfel over mogelijk! :-)

Marleen schreef op 18 Maart '10 - 17:32 ;

Tjonge, weer zo’n feest der herkenning.
Mijn moeder had zo’nzelfde gazelle. :-)
En op die foto van zijn eerste stapjes staat een groene wasmand, ook die ken ik nog in dezelfde kleur uit mijn kinderjaren. Als het heel warm was werd hij gevuld met water en mocht ik daarin lekker plonzen.
En dan ook nog eens zo’nzelfde kinderstoel. Die foto’s halen een heleboel oude herinneringen boven waar ik zelf nooit meer op gekomen zou zijn.

Marleen (email) (link)  · reageer op Marleen  · lees reactie van Ettje

Ettje schreef op 18 Maart '10 - 17:55 ;

In reactie op Marleen; Was een heerlijke teil, die ik gebruikte bij de centrifuge omdat er zoveel water in kon. :-) Staat me vaag bij dat ik er ook een blauwe van had. De kinderstoel hebben we bij de verhuizing naar de kringloop gedaan, zolang is hij gebruikt. Eerst voor de kinderen, later voor de kleinkinderen.

Ettje (email) (link)  · reageer op Ettje


Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile

Tsjongejonge... die duivelse spammers weten van geen ophouden. Deze reactiemogelijkheid is alleen bedoeld voor mensen die het beste met elkaar voor hebben. Daarom, beloof je dat je je als een engeltje zult gedragen?
Vul hieronder in: (het enige toegestane antwoord is: ja)


  ( Register your username / Log in )

Kattenbel: Ja, stuur mij email als iemand anders reageert.  

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.