Voorbij

En toen was het alweer voorbij, Pasen 2010!

Een vol weekend, die begon met vrijdagavond een soort 'van' vesper en gistermiddag een kerkdienst. Daarna ging P mee, en vlogen de uurtjes om. 't Was haar de vorige keer min of meer beloofd dat ze deze keer op de uitkijktoren mocht, en dat had ze goed onthouden. Dus werd de toren beklommen en werd er genoten van het uitzicht, met in de verte een paar bloeiende bollenvelden.

 

We aten lekker, en zij mocht de kaarsen aansteken, en er werd met de hondjes geknuffeld. En toen was het alweer tijd om haar naar de woongroep te brengen.

 

 

En vandaag waren Pieter Geert, Joukje, Hilde en Arnold er. We dronken uitgebreid koffie, maakten even een wandelingetje door 't Mariëndal, voor 't strand was het te koud en 't spetterde zo nu en dan, en er werd fanatiek geschaakt door vader en zoon, voorzien van de nodige opmerkingen door Hilde en Arnold..., waarbij Joukje en ik slechts toeschouwers waren, omdat we geen van beide iets snappen, van schaken... 't Was lang, heel lang geleden dat het schaakbord en de schaakstukken dienst deden. Zolang zelfs dat de stofdoek er eerst aan te pas moest komen. :-) En als je dan begint... Gauw maar weer vergeten! Maar 't liet wel zien dat de voorjaarsschoonmaak van onze moeders en grootmoeders niet voor niks was! :-(

En Droefke had weer een nieuwe schoot gevonden...

 

 

 

En wat er nu nog rest van Pasen zijn de bloemen... En ook dat is genieten!

 

't Linker boeket kreeg ik van PG en 't rechter van de kerk...

En deze straalden me gistermorgen bij 't opstaan tegemoet, want daar had ik mezelf vrijdag op getrakteerd.

 

 

 

Voor mij horen deze 'trompetten' bij Pasen!

Dondersteen schreef op 05 April '10 - 23:57 ;

Bij jullie was het ook ‘familie Pasen’. Erg fijn om juist die dagen zo door te brengen.

Dondersteen (email) (link)  · reageer op Dondersteen


Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile

Tsjongejonge... die duivelse spammers weten van geen ophouden. Deze reactiemogelijkheid is alleen bedoeld voor mensen die het beste met elkaar voor hebben. Daarom, beloof je dat je je als een engeltje zult gedragen?
Vul hieronder in: (het enige toegestane antwoord is: ja)


  ( Register your username / Log in )

Kattenbel: Ja, stuur mij email als iemand anders reageert.  

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.