Vreemd stil

Ik vond het al zóóó stil de hele middag, maar had geen idee waardoor...

Tot ik dit bericht las, en vervolgens las dat ook de Helivluchten gestopt zijn.

 

Da's dus even wennen als je eraan gewend bent, zonder ze nog te horen, dat er alsmaar heli's aan- en afvliegen. Toch wel vreemd dat je iets dat je niet eens meer hoort wel mist als het er niet meer is. Blijkbaar hetzelfde effect als toen ik nog aan de drukke spoorlijn in Baarn woonde en nooit meer een trein hoorde, totdat het treinverkeer stil kwam te liggen... Dan was het ook opeens vreemd stil.

Hilda schreef op 18 April '10 - 19:55 ;

Wat dat betreft ben ik heel blij met Zoetermeer: heel weinig vliegtuigen (alleen wat bij Rotterdam landt komt soms hier over). En toch valt het mij ook op dat het stiller is. Misschien hoor ik toch zonder het te merken de hoogvliegers.

Hilda (email) (link)  · reageer op Hilda


Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile

Tsjongejonge... die duivelse spammers weten van geen ophouden. Deze reactiemogelijkheid is alleen bedoeld voor mensen die het beste met elkaar voor hebben. Daarom, beloof je dat je je als een engeltje zult gedragen?
Vul hieronder in: (het enige toegestane antwoord is: ja)


  ( Register your username / Log in )

Kattenbel: Ja, stuur mij email als iemand anders reageert.  

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.