Boem

't Is lang, heel lang geleden, maar nu weet ik het weer: Boem is ho!!

Ging vanavond nog even een boodschap doen. Parkeerde m'n autootje achter zo'n grote zwarte SUV, met rondom geblindeerde ramen. En net op 't moment dat ik me naar links draaide om uit te stappen reed hij in volle vaart tegen me aan... Terwijl er voldoende ruimte vóór hem was en hij zo weg had kunnen rijden. Hij stapte uit, en deelde mee dat dit al de tweede keer was sinds z'n achteruitrij-sensoren defect zijn, raapte m'n  nummerbord en andere scherven op, duwde me die in m'n handen, met een visitekaartje en zei: laat maar maken, en scheurde weg... Gelukkig kon ik nog net z'n nummer noteren, voor 't geval dat het kaartje fake zou zijn. Dat wordt morgen dus een bezoekje aan de garage. En gaandeweg de avond zijn steeds meer spieren in m'n nek, schouder en rug aan 't protesteren geslagen... En ik weet het nu weer: boem is ho!!

Hopelijk valt het mee, en is er niets ontzet... Zodat Arnold straks weer net zo trots als hier naast 't autootje kan staan.

Anke schreef op 28 April '10 - 00:52 ;

Hè wat sneu. Je gave auto vernield en zo’n dikke patser heeft natuurlijk niets want voor en achter van die kangoeroedoders. Niet meer bij in de buurt komen!Hoop dat je er geen lijfschade aan overhoudt! Sterkte met het gedoe!

Anke  · reageer op Anke

Marleen schreef op 28 April '10 - 13:33 ;

Dat zijn altijd weer vervelende dingen. Vooral als die ander dan gelijk ook maar wegrijdt. Wij hadden pas schade door iemand die achteruit tegen onze nieuwe tweedehands auto aanreedt. Die persoon reed dus wel door en gaf geen visitekaartje. Gelukkig had de buurman het nummerbord genoteerd zodat de schade te verhalen is.

Ik hoop dat je nek en rug snel weer pijnloos zullen zijn.

Marleen (email) (link)  · reageer op Marleen

Hilda schreef op 30 April '10 - 17:08 ;

Ik hoop vooral dat de deuk in jouw spieren ook verdwijnt. Niet omdat Arnold dan trotser naast jou zou staan, maar vooral omdat je daar nog heel lang last van kunt hebben als het niet goed behandeld wordt.

Hilda (email) (link)  · reageer op Hilda


Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile

Tsjongejonge... die duivelse spammers weten van geen ophouden. Deze reactiemogelijkheid is alleen bedoeld voor mensen die het beste met elkaar voor hebben. Daarom, beloof je dat je je als een engeltje zult gedragen?
Vul hieronder in: (het enige toegestane antwoord is: ja)


  ( Register your username / Log in )

Kattenbel: Ja, stuur mij email als iemand anders reageert.  

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.