The day after

Was ik gisteren nog in de veronderstelling dat het wel mee zou vallen...

Vandaag weet ik beter! Want een bezoekje aan de garage wees uit dat de schade zo'n 1500 tot 2000 euro bedraagt! De U-balk, meteen achter de voorbumper is verbogen en komt tegen het motorblok aan, wat een vreemde trilling veroorzaakt (en een brommende geluid), en de voorklep wil wel open maar niet meer zonder geweld dicht. Dus dat wordt: nieuwe U-balk, nieuwe voorkant van de auto, nieuw nummerbord...

En nu maar hopen dat de dader doet wat hij zegt: de schade betalen! Hoeft, wat hem betreft, niet via z'n verzekering, hij betaalt wel handje contantje... Ziet natuurlijk het zwerk drijven, want binnen zo'n korte tijd twee keer een aanrijding veroorzaken is je verzekering natuurlijk niet blij mee, temeer daar de vorige auto die hij aanreed finaal in elkaar zat...

Maar goed, 't is 'maar' materiële schade. Want 'k realiseerde me gisteravond opeens: als ik niet die laatste paar woorden op de radio had willen horen en meteen was uitgestapt, dan zou ik tussen zijn en mijn auto doorgelopen zijn op 't moment dat hij vol-gas achteruit reed en zou ik klem gezeten hebben... Moet je niet aan denken wat er dan gebeurd was! Dan was ik er echt niet vanaf gekomen met een zere rug, zere nek en zeker schouder.

Is evenzogoed wel balen, want omdat m'n fysiotherapeut ziek is en wordt vervangen door een manueeltherapeut stonden m'n rugwervels net weer allemaal mooi recht... En da's nu, zeker weten, niet meer zo. Dus dat wordt: opnieuw beginnen.


Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile

Tsjongejonge... die duivelse spammers weten van geen ophouden. Deze reactiemogelijkheid is alleen bedoeld voor mensen die het beste met elkaar voor hebben. Daarom, beloof je dat je je als een engeltje zult gedragen?
Vul hieronder in: (het enige toegestane antwoord is: ja)


  ( Register your username / Log in )

Kattenbel: Ja, stuur mij email als iemand anders reageert.  

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.