Zwaaien

Ze had zich er al twee weken op verheugd... En dat was best moeilijk, omdat ze een totaal andere tijds-beleving heeft als wij.

Maar nu was het dan zover, ze ging met Marlis, haar tante, op de fiets naar Texel, en wij mochten (lees: moesten) komen uitzwaaien. Want bij 'op vakantie gaan' hoort nu eenmaal ook uitzwaaien, én daar verheugde ze zich net zo veel op als op 't uitje zelf.

Dat we vooraf ook nog samen koffie zouden gaan drinken bij Lands End was voor haar een verrassing.

't Viel me honderd procent mee dat ze er het geduld voor kon opbrengen. Want 't was toch allemaal wel erg spannend voor d'r, dat uitje en het uitzwaaien. Maar ze genoot, en daardoor kon ze ook van de koffie met gebak genieten, en nam er alle tijd voor.

En toen de boot weer van Texel vertrok was het tijd om te gaan en brachten we ze naar de boot.Tassen weer in de fietstas, Simone weer in het stoeltje en gaan...

 

 

We brachten ze tot het loket en zwaaiden ze daar 'de eerste keer' uit,

 

wandelden toen terug naar Lands End, om ze daar opnieuw uit te zwaaien toen ze aan dek kwamen, en zagen van ver hóe ze straalde!

 

En toen begon het wachten en zwaaien en weer wachten en weer zwaaien...En terwijl wij foto's van hen maakten, mocht zij van Marlis een foto van ons maken, en we zagen tot onze grote verbazing dat ze daarvoor bereid was Simone even aan Marlis te geven, wat heel bijzonder is omdat, behalve Arnold en ik, niemand aan Simone mag komen... Da's haar kind (en zeg niet per ongeluk 'pop', want dan wordt ze boos) en daar moet iedereen afblijven!

 

En daar gingen ze!

 

Ben blij voor ze dat het prachtig weer is en de zon stralend schijnt. En 'k denk vol bewondering aan Marlis, die dit met haar doet. Want ook al doe je het vol liefde, het is en blijft een opgave om zo in je eentje twee daagjes met haar uit te gaan.

Morgen gaan ze een dagje naar De Bonte Belevenis. En reken maar dat wij zondag de verhalen te horen krijgen. :-)

Hilda schreef op 11 Mei '10 - 20:07 ;

Wat een lieve tante, en wat kan die meid stralen. :-)

Hilda (email) (link)  · reageer op Hilda

Dondersteen schreef op 11 Mei '10 - 23:17 ;

Prachtig verslag van een mooi moment.

Dondersteen (email) (link)  · reageer op Dondersteen


Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile

Tsjongejonge... die duivelse spammers weten van geen ophouden. Deze reactiemogelijkheid is alleen bedoeld voor mensen die het beste met elkaar voor hebben. Daarom, beloof je dat je je als een engeltje zult gedragen?
Vul hieronder in: (het enige toegestane antwoord is: ja)


  ( Register your username / Log in )

Kattenbel: Ja, stuur mij email als iemand anders reageert.  

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.