Verlate Moederdag

Vandaag vierden we nog een beetje Moederdag. Na 't telefoontje en door Annelies gezongen liedje op zondag, waren ze er nu in levende lijve.

Omdat bij Moederdag cadeautjes horen stonden ze mooi met z'n drieën op een rij om omi te verrassen..., te verrassen met een zelf gemaakt cadeautje. Drie zelfgemaakte bijenwaskaarsen. Maar ze daar zien staan, met hun glunderende koppies, was misschien een nog wel groter cadeau!

 

 

En wat troffen we het vandaag met het weer. Een stralend zonnige dag werd het, zodat we de hele dag buiten konden zitten, waardoor Annelies met een totaal ander kleurtje vanavond weer vertrokken is. Heerlijk was het! Lekker buiten koffie gedronken en gegeten, en de kinderen konden de hele dag buiten spelen. En ook Jaeden, ons buurjongetje kwam gezellig meespelen.

 

 

 

En natuurlijk gingen we, na eerst een ritje langs de bollenvelden, ook even naar het strand, om uit te waaien, schelpen te zoeken, en te genieten van zon, zee en zand.

 

 

Conclusie van Roan, bij 't zien van weer een prachtig veld met tulpen: de boeren zorgen hier wel héél erg goed voor hun land! :-) 

Al met al een heerlijke dag!!

Dondersteen schreef op 15 Mei '10 - 21:12 ;

Wat een geweldige uitdrukking van Roan! En wat hadden jullie prachtig weer. Wij zagen de zon niet. De hele dag niet. :-(

Dondersteen (email) (link)  · reageer op Dondersteen

Hilda schreef op 16 Mei '10 - 14:15 ;

Ja hé zeg, het is geen omadag! ;-) ‘t Genieten straalt van de foto’s af. Mooi!

Hilda (email) (link)  · reageer op Hilda


Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile

Tsjongejonge... die duivelse spammers weten van geen ophouden. Deze reactiemogelijkheid is alleen bedoeld voor mensen die het beste met elkaar voor hebben. Daarom, beloof je dat je je als een engeltje zult gedragen?
Vul hieronder in: (het enige toegestane antwoord is: ja)


  ( Register your username / Log in )

Kattenbel: Ja, stuur mij email als iemand anders reageert.  

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.