Een vol dagje

't Was een vol dagje vandaag. Maar wel een dagje vol met leuke dingen.

Eerst gingen we, lekker in 't zonnetje, op de fiets naar de stad, waar het weer 'De dag van de Muziek' was. Onderweg kwamen we dit zwanenpaar tegen, met hun vijf pulletjes. Pa-zwaan voorop en ma-zwaan als een echte kloek met jongen er achteraan.

 


Dat was dus genieten.

Daarna in de stad 'opzoek' naar de muziek, wat meestal een kwestie was van: achter je oren aanlopen. En 't zal wel van de zilte zeelucht komen dat de shanty- en smartlappenkoren hierbij m'n voorkeur hebben, al vond ik ook Flamboyant mooi om naar te luisteren.

 

Toen weer naar huis om snel wat te eten, en vervolgens óp naar Noorderhaven, waar Pia zou optreden met de toneelgroep als een echte Spaanse schone..., waar we voor uitgenodigd waren. Ze straalde toen ze ons ontdekte, en nog meer toen ik na afloop haar de bloemen mocht overhandigen. 

 

En weer met verwondering en verbazing gemerkt hoe blij de mensen zijn, gewoon om 't feit dat we er zijn, dat er 'mensen van de kerk' (want dat zijn we, de opa en oma van de kerk) zijn die komen kijken en luisteren. Maar ook de mensen van m'n bijbelstudiegroepje, die er ook waren, waren zo blij toen ze me ontdekten dat het me heel diep raakte. Dat werd dus de bril poetsen, om 't toneelstuk te kunnen zien, na zoveel knuffels.:-)

En met verbazing 'kijk' ik naar de band die er in zo'n korte tijd gegroeid is. En 'k voelde me er schatrijk door.

Annelies schreef op 05 Juni '10 - 23:41 ;

dat ziet er echt uit als genieten wat Pia doet!!!
Heerlijk gezicht.

Annelies (email)  · reageer op Annelies

Dondersteen schreef op 06 Juni '10 - 00:07 ;

We hebben de afgelopen week veel gesproken over wat ware rijkdom is en de conclusie was dat dat vooral zit in de menselijke zaken. Zoals een kleinkind dat speelt in de zon of, in dit geval, Pia die speelt op toneel. Daar kan geen geld tegenop.

Dondersteen (email) (link)  · reageer op Dondersteen

Marleen schreef op 06 Juni '10 - 00:11 ;

Wat een heerlijke dag heb je gehad vol met mensen die je diep van binnen raken. Dat is echte rijkdom.

Marleen (email) (link)  · reageer op Marleen


Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile

Tsjongejonge... die duivelse spammers weten van geen ophouden. Deze reactiemogelijkheid is alleen bedoeld voor mensen die het beste met elkaar voor hebben. Daarom, beloof je dat je je als een engeltje zult gedragen?
Vul hieronder in: (het enige toegestane antwoord is: ja)


  ( Register your username / Log in )

Kattenbel: Ja, stuur mij email als iemand anders reageert.  

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.