Handig én registratie

Het is een handige zet van de meest enge partij van Nederland...

Om een theoloog af te vaardigen naar het Europese Parlement, nu een andere Euro Parlementariër gekozen is voor de Haagse Politiek.

En dan ook nog eentje die zegt de sector Visserij te willen gaan volgen...

Hiermee krijgen alle pvv-stemmers uit de Bible Belt, Volendam, en Urk een geweldige aai over de bol. Kunnen ze rustig achterover gaan leunen, áls hun geweten nog een beetje zou knagen.

En als dan straks ook nog eens de SGP (in ruil voor een paar zilverlingen?) gedoogsteun gaat geven aan een eventueel te vormen VVD-PVV-CDA kabinet, is het voor hen helemaal klaar. Zijn ze helemaal overtuigd van hun gelijk en vooral van het: God met ons...

Overigens: Al bedacht wat jij gaat doen als alle Nederlanders etnisch geregistreerd gaan worden? Want ook dat staat in 't programma van de pvv, als oplossing voor de onveiligheid van Nederland. Waar kennen we dat trouwens van? :-(

Als dat géén breekpunt is voor de SGP en het CDA, bij eventuele onderhandelingen met de pvv, zijn ze echt van God los!

Trouwens, in 2008 was het juist de VVD die minister Rouvoet ter verantwoording riep over het EKD, waarin de groei van het schaamhaar van kinderen moe(s)t worden vastgelegd...

Had ik m'n rieten koffertje nou maar bewaard...

Marleen schreef op 12 Juni '10 - 17:34 ;

Ik vraag me af hoeveel mensen nog op de hoogte zijn van de geschiedenis van Nederland. De signalen die nu toch zo duidelijk spreken in diverse partijprogramma’s worden blijkbaar niet herkend. Als je mensen erop wijst wordt er geroepen dat het zo’n vaart niet loopt. Ik vind het eng dat men WOII en de hele aanloop daar naar toe alweer vergeten is en niet beseft hoe groot het gevaar van een PVV-VVD-kabinet is.
En dan heb ik het nog niet eens over de niet-aanwezige financiële onderbouwing van het PVV-programma en de onmenselijke en non-solidaire opstelling van de VVD.

Marleen (email) (link)  · reageer op Marleen

Hilda schreef op 13 Juni '10 - 21:00 ;

Niet weglopen, maar terugvechten en verzet plegen. Anders heb je binnen de kortste keren alleen nog peroxidehoofden in ons land. Ik vind het van de zotte hoe een duidelijke minderheid zo’n grote mond kan hebben. Voor 15% van de stemmen mag je niet de baas gaan spelen en ik walg van de partijen die ze die kans wel geven.

Hilda (email) (link)  · reageer op Hilda

Riet Lammerts van Bueren schreef op 28 November '11 - 20:57 ;

Hallo lieve mensen. Ik ben al jaren op zoek naar zo’n rieten koffertje. Ik kreeg een schok toen ik het zag staan bij jullie. Hebben jullie het nog? Dan zou ik het graag van jullie overnemen tegen redelijke prijs. Vriendelijke groeten, Riet.

Riet Lammerts van Bueren (email)  · reageer op Riet Lammerts van Bueren


Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile

Tsjongejonge... die duivelse spammers weten van geen ophouden. Deze reactiemogelijkheid is alleen bedoeld voor mensen die het beste met elkaar voor hebben. Daarom, beloof je dat je je als een engeltje zult gedragen?
Vul hieronder in: (het enige toegestane antwoord is: ja)


  ( Register your username / Log in )

Kattenbel: Ja, stuur mij email als iemand anders reageert.  

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.