Iemand een idee?

Soms is het wel leuk, de prulletjes die je bij de supermarkt krijgt.  Dus bewaar ik ze dan, om ze vervolgens weer weg te geven aan een liefhebber.

Nog niet zolang geleden kregen we beestjes aan een sleutelhanger, waar geluid uitkwam als je erop drukte...En Pia was er dol op.

Maar opeens kregen we geen beestjes meer en werden het pins... 

 

Spaar ze alle .... ('k weet het aantal niet eens) stond er met grote letters boven de kassa. Maar blijkbaar spaart niemand ze. Want in tegenstelling met andere verzamel-dingen, staat er nu geen enkel kind trappelend bij de kassa's te wachten tot... in de hoop dat je ze weggeeft. En zelfs de bewoners van Noorderhaven vragen er niet om...

Dus groeit het stapeltje gestaag.

 

 

En 'k heb werkelijk geen idee wie ik hier nou blij mee kan maken.Zelf hoef ik ze niet. 'k Vind het zonder 'pins' al erg genoeg, al die voetbalgekte. Gewoon omdat ik niet van voetballen houd. En al helemaal niet van iets waar iedereen naar móet kijken, omdat je anders niet meetelt... Zoiets. Dus laat staan dat ik m'n kleren eraan opoffer door er 'pins' in te steken!

Wat 'pins' zijn? Geëmailleerde speldjes, die je in je revers kunt doen... Zodat de ander kan zien welk land jouw favoriet is. Ofzo... Ja, je moet toch wát verzinnen als supermarkt om mee te kunnen doen als de voetbal-gekte uitbreekt?!

Voetballen. Het meest domme spelletje dat er is. Toch? Twintig volwassen mannen die twee keer drie kwartier lang een bal van de ene kant van 't veld naar de andere kant proberen te schoppen, terwijl er aan elke kant nog eentje staat toe te kijken, in de hoop dat de bal hun kant ook een keertje opkomt, wat die anderen steeds maar proberen te verhinderen...

Maar goed... Ondertussen krijg ik dus wel elke keer, ongevraagd, die 'shirtjes', en leg ze dan maar weer erbij op 't stapeltje, niet wetend wat ik er mee moet. En als 't nou roofgoed was geweest, dan zou ik ze verkopen voor een goed doel in Afrika. Want die zijn er daar meer dan genoeg te vinden...

Iemand nog een idee?

Anke schreef op 14 Juni '10 - 17:21 ;

Jaaaaaaaaaaaaaaa ikke! :-) zoon Bas spaart al heel lang pins, hij is er dol op. Hem maak je er heeeeel blij mee!
Wil jij dan mijn Beessies? (van Appie)
Lieve groet, Anke

Anke  · reageer op Anke  · lees reactie van Ettje

Helene schreef op 15 Juni '10 - 00:13 ;

Mooi ettje hoe jij voetbal ziet. :D dat omschrijf je erg komisch.%-)

Helene (email) (link)  · reageer op Helene  · lees reactie van Ettje

Ettje schreef op 16 Juni '10 - 15:06 ;

In reactie op Anke; Prima deal! :-)

Ettje (email) (link)  · reageer op Ettje

Ettje schreef op 16 Juni '10 - 15:07 ;

In reactie op Helene; Heeft alles te maken met mijn ‘liefde’ voor voetbal. ;-)

Ettje (email) (link)  · reageer op Ettje


Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile

Tsjongejonge... die duivelse spammers weten van geen ophouden. Deze reactiemogelijkheid is alleen bedoeld voor mensen die het beste met elkaar voor hebben. Daarom, beloof je dat je je als een engeltje zult gedragen?
Vul hieronder in: (het enige toegestane antwoord is: ja)


  ( Register your username / Log in )

Kattenbel: Ja, stuur mij email als iemand anders reageert.  

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.