Knipoog

Na een paar goede uurtjes in Leeuwarden, ter ere van de geslaagden, kregen we op de terugweg zomaar een onverwachte knipoog.;-)

Wel jammer dat je dan niet gewoon even op de vluchtstrook kunt gaan staan, en het vanuit de rijdende auto moet fotograferen. Toch maar gedaan, en gelukkig valt het mee!


 

Het leek wel of er een gezicht in de wolken kwam... 

Weerkundigen noemen het een Jakobsladder, naar het Bijbelverhaal waarin Jakob, op de vlucht voor z'n broer Esau, droomt over een ladder die van de aarde naar de hemel gaat en waarlangs engelen omhoog gaan en afdalen. Maar ook hoort hij een stem, de stem van God, die o.a. tegen hem zegt: "Ikzelf sta je terzijde, ik zal je overal beschermen, waar je ook heen gaat..."

Voor mij was deze Jakobsladder, deze knipoog, na de buitengewoon zware sessie van een paar dagen geleden, bij de therapeute, meer dan welkom!

Marleen schreef op 20 Juni '10 - 00:48 ;

Prachtig!

Marleen (email) (link)  · reageer op Marleen

Hilda schreef op 20 Juni '10 - 11:57 ;

Mooi: de Jakobsladders én dat je er oog voor hebt.

Hilda (email) (link)  · reageer op Hilda

Dondersteen schreef op 20 Juni '10 - 12:30 ;

Prachtig is het. En het zijn van die momenten dat je heel even stil staat om ‘wauw’ te denken. Of te zeggen. Of te fotograferen. Ik roep altijd ‘de spotlights zijn aan!’ :-)

Dondersteen (email) (link)  · reageer op Dondersteen


Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile

Tsjongejonge... die duivelse spammers weten van geen ophouden. Deze reactiemogelijkheid is alleen bedoeld voor mensen die het beste met elkaar voor hebben. Daarom, beloof je dat je je als een engeltje zult gedragen?
Vul hieronder in: (het enige toegestane antwoord is: ja)


  ( Register your username / Log in )

Kattenbel: Ja, stuur mij email als iemand anders reageert.  

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.