Bloemen

Eindelijk, eindelijk... Bloeit de eerste bloem in de Clematis.

En nog even... dan bloeien de rozen. Precies zoals het hoort: eind juni. Om precies te zijn: de 27ste juni, de verjaardag van m'n oma.

 

Van Joëlle en Kobus kreeg ik een orchidee. En die bloeit en bloeit en bloeit... Al vanaf eind april Prachtig vind ik dat.

 

Zij zijn op trieste dagen het zonnetje in huis.

Marleen schreef op 21 Juni '10 - 10:14 ;

Prachtig!
De clematis is echt mijn favoriet. Ik heb een Nelly Moser in de tuin en die zit nu helemaal vol bloemen. Ik hoop dat hij binnenkort het hele breek- en sloopgebeuren in de tuin overleeft. Maar anders komt er zeker een nieuwe.

Orchideeën zijn ook al zo mooi. Ik kreeg er één van mijn vader na de geboorte van Jonne. De eerste twee jaren daarna bloeide hij precies op de geboortedag. Dit jaar bloeide hij niet. Maar gisteren zag ik ineens dat hij nu toch een bloemstengel aan het vormen is.

Marleen (email) (link)  · reageer op Marleen

Dondersteen schreef op 21 Juni '10 - 22:31 ;

Hier bloeit de clematis al en de roos in de voortuin heeft twee e-nor-me bloemen. Nog nooit waren ze zo groot. Dus je loopt iets achter… Maar dan heb je er ook langer plezier van. Toch? ;-)

Dondersteen (email) (link)  · reageer op Dondersteen


Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile

Tsjongejonge... die duivelse spammers weten van geen ophouden. Deze reactiemogelijkheid is alleen bedoeld voor mensen die het beste met elkaar voor hebben. Daarom, beloof je dat je je als een engeltje zult gedragen?
Vul hieronder in: (het enige toegestane antwoord is: ja)


  ( Register your username / Log in )

Kattenbel: Ja, stuur mij email als iemand anders reageert.  

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.