Tuinfeest

We waren er heilig van overtuigd...

Dat alle Passiebloemen het loodje gelegd hadden. Ook die ene, die vorig jaar onverwacht op een onverwachte plek te voorschijn kwam.

En opeens, als totale verrassing, was hij er toch weer, zelfs compleet met knoppen, zit hij verscholen achter de bak met hosta's.

 

Maar ook de nieuw geplante hebben er zin in, groeien als een Passiebloem en we hebben zelfs de eerste bloem al.

 

En ook dit is een soort allium... Ik vind ze prachtig! En elke keer als m'n oog erop valt moet ik denken aan dat liedje met gebaren, dat veel bewoners graag zingen tijdens de dienst: Een rivier vol van vrede, een fontein vol van blijdschap... Zeker weten dat ik voortaan, als we het zingen, deze bloem op m'n netvlies zal krijgen...

 

Maar ook deze zijn lief met hun roze stipjes...

 

 

Ook de duizendschoon is, als altijd, weer mooi!

 

En om 't tuinfeest compleet te maken, in onze Hof van Heden, kreeg ik van Arnold een nieuwe windzak. Natuurlijk weer in regenboogkleuren. Want ondanks alle moderne meetapparatuur gaat er gewoon niks boven een windzak om de juiste windrichting en windsterkte te meten. :-)

 

Horizontaal stond 't ie woensdag.... En ook de bomen lieten zien dat het een stevige bries was.

 

En nu? 't Is warm. Zelfs hier. Maar ik geniet ervan!

dondersteen schreef op 10 Juli '10 - 00:05 ;

Ik liep vandaag net zo te genieten als jij van de tuin. Wat is het er toch prachtig om deze tijd van het jaar. En die allium-soort: ge-wel-dig!

dondersteen (email) (link)  · reageer op dondersteen


Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile

Tsjongejonge... die duivelse spammers weten van geen ophouden. Deze reactiemogelijkheid is alleen bedoeld voor mensen die het beste met elkaar voor hebben. Daarom, beloof je dat je je als een engeltje zult gedragen?
Vul hieronder in: (het enige toegestane antwoord is: ja)


  ( Register your username / Log in )

Kattenbel: Ja, stuur mij email als iemand anders reageert.  

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.