Vakantie

Zij en wij hadden er naar uitgekeken. En vandaag was het dan zover: vakantie! Vakantie op camping Het Bullekroffie.

Nee. Wij slapen lekker in ons eigen bed, en zij daar, in de tent. En toch vieren we samen vakantie.

En anders dan andere jaren wilde Mark Jörg deze keer zelf de tent opzetten, samen met Arnold. En dus wachten we hun telefoontje af, zodat we naar de camping konden gaan als zij er ook bijna waren.

De hele morgen was het bewolkt geweest en er viel zelfs een klein buitje, mooi weer om de tent op te zetten dus..., dachten we. Maar alsof de zon erop gewacht had ging ze volop schijnen toen ze er waren en we aan de klus begonnen. Een warme klus dus! en al gauw liepen de mannen, stelletje bofkonten, met ontbloot bovenlijf te zweten en te puffen...

 

Van tijd tot tijd geholpen door Roan, Lenci en zelfs Nika, en vooral de laatste was een doorzettertje, en nam het helpen afspannen zeer serieus. :-)

 

 

En ondertussen hielden wij ons, in de zon, onledig met kastjes in elkaar zetten en inruimen...,

 

 

terwijl de kinderen opgingen in hun spel. Want 't is echt een leuke camping voor kinderen, met veel speelmogelijkheden.

En na een paar uurtjes ploeteren en veel water drinken was alles klaar, zelfs de luchtbedden, 


en was het tijd geworden om te gaan eten. Wat we, traditiegetrouw, buitenshuis deden. En gelukkig bleef het droog en waaide de donkere dreigende lucht over, zodat we heerlijk buiten konden zitten eten.

Daarna was het voor hen tijd om naar het openingsfeestje van het nieuwe toiletgebouw te gaan, en gingen wij weer huiswaarts, waar we toch nog een staartje van de donkere dreigende lucht meekregen in de vorm van een klein buitje...

 

Morgen gaan ze een dagje acclimatiseren op de camping, wat vooral goed is voor de kinderen die dan een beetje kunnen wennen, en hebben wij nog 'onze verplichtingen' op Noorderhaven, en daarna gaan we samen met hen vakantie vieren...   En allereerst gaan we dan donderdag Roan z'n verjaardag nog vieren, want hij werd zondag alweer 7 jaar, wat me eraan herinnerde dat het toen, toen hij geboren werd, ook zo warm was, en we op de camping in St. Jansklooster waren...

 

Hoe blij we toen waren met een regenbui. :-)

En wat waren de andere kleinkinderen toen nog klein...

 

Zij zijn dus inmiddels ook allemaal zeven jaar ouder geworden... :-)

dondersteen schreef op 13 Juli '10 - 23:32 ;

Heerlijk dat getuttel op een camping. En wat een geweldige helpers! Een hele prettige vakantie gewenst met elkaar.

dondersteen (email) (link)  · reageer op dondersteen


Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile

Tsjongejonge... die duivelse spammers weten van geen ophouden. Deze reactiemogelijkheid is alleen bedoeld voor mensen die het beste met elkaar voor hebben. Daarom, beloof je dat je je als een engeltje zult gedragen?
Vul hieronder in: (het enige toegestane antwoord is: ja)


  ( Register your username / Log in )

Kattenbel: Ja, stuur mij email als iemand anders reageert.  

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.