Vikingen

Vandaag een bezoekje gebracht aan het Vinkingen Informatiecentrum op Wieringen.

Maar eerst reden we even langs Kater-Funsport in Hippolytushoef, met de ontplofte gaslamp. De firma Coleman had me gevraagd om 'm naar het verkooppunt waar we 'm kochten terug te brengen. Maar ja, nu we hier wonen is de Vrijbuiter toch wel een beetje heel ver weg. En dus gingen we opzoek naar een dealer in de buurt, en troffen bij de firma Kater zeer bereidwillige mensen aan, die zonder problemen bereid waren de lamp op te sturen naar Coleman.

En daarna reden we meteen door naar Den Oever, waar het Vinkingen Informatie Centrum is.

Op de website staat dat ze alle dagen open zijn, maar helaas bleek dat een foutje te zijn, want ze zijn alleen op zondag en woensdag of op afspraak open... Maar gelukkig was er een zeer vriendelijke dame van de VVV, die ons, tegen een zeer gereduceerde prijs binnenliet. Gereduceerd omdat we geen gids hadden met uitleg. Maar misschien was dit wel veel leuker zelfs, om het zelf allemaal te ontdekken.

En natuurlijk moesten de maliënkolders en helmen gepast worden...

En wat is er nou leuker dan tekst en uitleg krijgen van je eigen moeder...

 


Een klein maar leuk museum, waar je best een paar uurtjes kunt rondneuzen zonder gids.


Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile

Tsjongejonge... die duivelse spammers weten van geen ophouden. Deze reactiemogelijkheid is alleen bedoeld voor mensen die het beste met elkaar voor hebben. Daarom, beloof je dat je je als een engeltje zult gedragen?
Vul hieronder in: (het enige toegestane antwoord is: ja)


  ( Register your username / Log in )

Kattenbel: Ja, stuur mij email als iemand anders reageert.  

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.