Van alles en nog wat dagje

Vandaag hadden we een van-alles-en-nog-wat-dagje.

Boodschappen doen, huis een beetje poetsen, en tussendoor gingen we nog even met z'n allen op kraamvisite, want 't baby'tje van Cor en Sonja moest natuurlijk ook nog even door Annelies en MJ bewonderd worden.

Ondertussen maakten Arnold en ik de caravan weer klaar voor de volgende gasten, speelden de kinderen in 't speeltuintje, zette Arnold, samen met MJ de ingestorte partytent, op de camping, weer overeind. Nog een wonder dat dat lukte, na de zware rukwinden en storm die we hadden gehad.

 

En ik genoot van Nika, die al zingend blééf schommelen...

 

En net toen we het avondetend ophadden was er opeens een donderslag bij heldere en vooral zonnige hemel, en begon het te regenen... Dat leverde een prachtige, dubbele, als je goed kijkt, regenboog op.

Een mooier eind van een van-alles-en-nog-wat-dagje kun je je niet wensen!


Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile

Tsjongejonge... die duivelse spammers weten van geen ophouden. Deze reactiemogelijkheid is alleen bedoeld voor mensen die het beste met elkaar voor hebben. Daarom, beloof je dat je je als een engeltje zult gedragen?
Vul hieronder in: (het enige toegestane antwoord is: ja)


  ( Register your username / Log in )

Kattenbel: Ja, stuur mij email als iemand anders reageert.  

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.