Snel

Het gaat snel. Veel te snel. 't Lijkt wel of de dagen nog sneller gaan als anders.

Zondag was het Pia-dag, en deze keer was het helemaal een feestje voor haar, want na de kerk mocht ze mee naar de camping. Daar keek ze al weken naar uit. En 'k heb haar nog nooit zo onbezorgd zien spelen. Prachtig vond ze het, op de camping, het buiten eten en 't spelen. Even was ze helemaal kind met de kinderen. En 'k vond het prachtig hoe de kinderen dat heel gewoon vonden. Voor hen hoort Pia er helemaal bij.

 

Maandag was het heerlijk strandweer, niet te warm, door een lekkere bries. Dus ook dat was genieten.

En natuurlijk moest er een geul gegraven worden...,

 

 

moest er gevoetbald worden,

 

was er weer de zee...,

 

en mocht zij een nachtje blijven slapen, maar eerst kiezen wat er gegeten moest worden, en dat werden pannenkoeken met ijs toe. Echt een leuk werkje om te doen in een warme keuken. :-)

 

 

En daarna was er een lekker warm bad om al het verzamelde zand af te spoelen,

een verhaaltje in bed,

 

en wilde ze voor de foto wel even doen alsof ze al sliep.

 

Dinsdag gingen we naar de Juttersmarkt, waar we, terwijl we op een terrasje zaten, bij de naastgelegen kapper, dit aanplakbiljet tegenkwamen... (Zeker weten dat dit Kapper Knap niet is!) :-)

 

en bbq-den we 's avonds. En vandaag was het even een 'rustdag', voorzover je van rust kunt spreken tijdens na een zware therapiesessie, en gingen zij met hun eigen gezinnetje met een knapzak opstap in een maïs-doolhof.

dondersteen schreef op 22 Juli '10 - 08:59 ;

Het genieten spat er werkelijk van af. En wat heerlijk, even 1 zo’n nachtje onverdeelde aandacht van opa en oma. De foto’s daarvan brachten me even helemaal terug naar mijn nachtjes bij opa en oma. Zálig was dat, echt gouden dagen uit mijn jonge jeugd.

dondersteen (email) (link)  · reageer op dondersteen

Hilda schreef op 23 Juli '10 - 20:39 ;

Prachtig fotoverslag! Vooral doen-of-je-slaapt vind ik geweldig!

Hilda (email) (link)  · reageer op Hilda


Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile

Tsjongejonge... die duivelse spammers weten van geen ophouden. Deze reactiemogelijkheid is alleen bedoeld voor mensen die het beste met elkaar voor hebben. Daarom, beloof je dat je je als een engeltje zult gedragen?
Vul hieronder in: (het enige toegestane antwoord is: ja)


  ( Register your username / Log in )

Kattenbel: Ja, stuur mij email als iemand anders reageert.  

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.