De laatste dagen

Zaterdag waren we thuis, omdat Arnold voor een dagje op de camping paste. Deden ondertussen boodschappen, de was en poetsten het huis.

Zondag gingen we, na de dienst, weer naar de camping, en mocht Pia, als extraatje, nog een keer mee.

En natuurlijk moest er ook weer trampoline gesprongen worden. Wel een beetje eng, soms, omdat ze niet zo goed kan rekenen met de kleintjes. Maar 't ging goed allemaal.

Helpers genoeg, toen MJ het vlees voor de macaroni (echt camping voer :-) ) ging snijden.

 

En vandaag gingen we naar het Zeeaquarium in Bergen aan Zee. Altijd goed voor een paar uurtjes kijkplezier. (Moeten we altijd nog een keer met zoon Jochum, sorry Jochum,  naartoe, naar een zeeaquarium, omdat hij dat schoolreisje in groep 4/5 miste wegens ziekte... :-)  )

De rit er naartoe, langs de kust, geeft al zo'n vakantiegevoel, vooral als je door Grote Keeten, Callantsoog, Petten, Groet, Schoorl en Bergen rijdt waar het in deze tijd van het jaar altijd heel erg druk is met toeristen. Maar dat niet alleen, ook de weg ernaartoe geeft een vakantiegevoel... En je ruikt bijna het bos...

 

't Aquarium was mooi. Heel mooi. En anders dan het zeeaquarium hier, waar alleen koudwatervissen in zwemmen, terwijl hier ook tropische vissen te bewonderen zijn. En vooral heel gevaarlijke en dodelijke vissen... Zelfs zo giftig dat je niet eens het glas aan mocht raken...Maar desondanks was het mooi. Al blijft het moeilijk om er foto's van te maken.

 

 

En ook hier kon je roggen aaien...

 

En tot slot, en al een beetje als afscheid, gingen we pannenkoeken eten bij Duinvermaak,

 

waar de kinderen zich bovendien lekker moe speelden in de speeltuin.

 

Wat het weer betreft: wij boften!, begrijp ik uit de berichten links en rechts om me heen, dat het zowel gisteren als vandaag vooral (op een klein buitje na) droog en zonnig bleef.

En nu maar heel hard duimen dat het morgen ook nog droog en zonnig is, want dan moet de tent afgebroken worden...

Jochum schreef op 26 Juli '10 - 23:04 ;

:-( en weer was ik er niet bij …..

Jochum  · reageer op Jochum  · lees reactie van Ma

dondersteen schreef op 26 Juli '10 - 23:37 ;

En weer is bewezen dat je niet 24 uur in een auto hoeft te zitten om naar Spanje te rijden om goed weer en een geweldige vakantie te hebben! :-)

dondersteen (email) (link)  · reageer op dondersteen  · lees reactie van Ettje

Ma schreef op 27 Juli '10 - 00:42 ;

In reactie op Jochum; De caravan is vrij, je kunt hier heerlijk fietsen, heel veel plekken om vogels te fotograferen… Dus: wat let je?! Gaan wij met je naar twee zeeaquariums! :-)

Ma (email) (link)  · reageer op Ma

Ettje schreef op 27 Juli '10 - 00:43 ;

In reactie op dondersteen; Zo is het maar net! Er is dicht bij huis zoveel moois te zien, en je bespaart je kinderen een urenlange autorit.

Ettje (email) (link)  · reageer op Ettje


Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile

Tsjongejonge... die duivelse spammers weten van geen ophouden. Deze reactiemogelijkheid is alleen bedoeld voor mensen die het beste met elkaar voor hebben. Daarom, beloof je dat je je als een engeltje zult gedragen?
Vul hieronder in: (het enige toegestane antwoord is: ja)


  ( Register your username / Log in )

Kattenbel: Ja, stuur mij email als iemand anders reageert.  

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.