Snelst

En toen was het alweer voorbij! De vakantie. Zo gaat dat dan, snel, sneller, snelst.

Vanmorgen vroeg opgestaan om eerst naar de fysiotherapeut te gaan. Daarna ontbeten en toen naar de camping om te helpen bij het afbreken van de tent, die ze inmiddels leeggeruimd hadden.

 

Even later ging hij plat...,

 

en liepen de mannen te dubben: hoe moest het ook al weer? Nou ja, 'k ben natuurlijk best wel bereid om ze even tekst en uitleg te geven...

 

zodat hij weer even later opgerold de zak in ging.

Altijd weer een triest gezicht. :-( Maar ja, aan alles komt een eind. Ook aan leuke dingen. En even later zat hij op het aanhangwagentje. Dus even pauze...

 

Toen nog wat laatste dingen opruimen, en daar gingen ze... Altijd weer een minder leuk moment. Maar gelukkig hadden ze er mooi weer bij en kon de tent droog mee, wat met zo'n grote tent, die je niet zomaar even in je achtertuin kunt opzetten, best wel belangrijk is. En op een paar buitjes na hebben ze twee weken prachtig weer gehad. Dat kan niemand ze meer afpakken!

En onze eigen weerman, waar we zelf gewoon op vertrouwen, had dus helemaal gelijk vanmorgen toen hij zei dat het hier de hele dag nog droog zou blijven. Dit in tegenstelling tot de buienradar van MJ die alsmaar regen voorspelde... :-P

Daarna nog even naar 'onze' camping geweest, om wat spulletjes terug te brengen naar de caravan, die ook al leeg staat, omdat Bertha en Henk ook (al)weer vertrokken zijn. Dat maakt het dan opeens toch wel erg stil. En 't is dus even weer wennen aan de rust. 

Nou ja, één pluspuntje! Als troost heb ik mezelf maar beloofd dat ik morgenochtend mag uitslapen en dat we lekker gaan uitrusten. :-)

dondersteen schreef op 27 Juli '10 - 21:09 ;

Wat een verhuizing is het toch altijd. Maar wat hebben jullie het weer leuk gehad samen. Dat neemt niemand je meer af. En uitslapen morgen… hmmmm…. lekker!

dondersteen (email) (link)  · reageer op dondersteen  · lees reactie van Ettje

Ettje schreef op 28 Juli '10 - 01:20 ;

In reactie op dondersteen; Ja, dat heb je met tent-kamperen. Maar desondanks blijft het leuk! :-)

Ettje (email) (link)  · reageer op Ettje


Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile

Tsjongejonge... die duivelse spammers weten van geen ophouden. Deze reactiemogelijkheid is alleen bedoeld voor mensen die het beste met elkaar voor hebben. Daarom, beloof je dat je je als een engeltje zult gedragen?
Vul hieronder in: (het enige toegestane antwoord is: ja)


  ( Register your username / Log in )

Kattenbel: Ja, stuur mij email als iemand anders reageert.  

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.