Zonnig

Zonnig door de zon. Want we hebben de hele week al mooi weer, en de enkele bui is, tot nu toe, steeds 's avonds of 's nachts gevallen. Mij hoor je dan ook niet klagen! :-)

Maar de zonnebloemen maken het nog zonniger!

Jaren geleden dat we die voor 't laatst in de tuin hadden. Geen idee waarom. Want 't is immers zo eenvoudig. Je stopt een zonnebloempit in de grond, en de rest gaat vanzelf. En toch zei ik, in eerste instantie, toen de buurman ze me gaf: nee, dank je. 

En nu geniet ik ervan. Eentje staat voor het keukenraam, en was bijna zo groot als Roan toen hij ging bloeien.

 

 

De andere staat in de achtertuin en heeft inmiddels de zonnewijzer bereikt. Arnold nam 'm vanmiddag de maat: 2 meter en 32 centimeter.

 

 

Prachtig, vind ik ze. Alleen... waarom die in de voortuin naar het keukenraam kijkt snappen we niet. Hij zou precies andersom moeten staan, met z'n gezicht naar de zon... Of 't moet zo zijn dat hij mij, als ik voor het raam sta, als een zonnetje ziet. :-)

dondersteen schreef op 31 Juli '10 - 00:30 ;

Ik denk dat hij een beetje verlegen is… ;-)

dondersteen (email) (link)  · reageer op dondersteen


Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile

Tsjongejonge... die duivelse spammers weten van geen ophouden. Deze reactiemogelijkheid is alleen bedoeld voor mensen die het beste met elkaar voor hebben. Daarom, beloof je dat je je als een engeltje zult gedragen?
Vul hieronder in: (het enige toegestane antwoord is: ja)


  ( Register your username / Log in )

Kattenbel: Ja, stuur mij email als iemand anders reageert.  

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.