Weer

Ze weten er gewoon helemaal niks van!

En dát ondanks al die moderne apparatuur van tegenwoordig. En dus houden wij het meestal maar gewoon bij de voorspellingen voor de Kooy. Want meestal klopt die het beste, en zitten alle landelijke voorspellingen er vaak naast.

Ga je naar bed met in je hoofd de voorspelling dat het zal regenen als je wakker wordt, word je wakker gekust door de zon! Klopt er dus weer niks van!

En van de voorspelde regen vielen er drie druppels, terwijl de zon gewoon bleef schijnen en het al de hele dag kortebroekenweer is.

En al die donkeren wolken dreven verder gewoon Oostwaarts aan ons voorbij, en lieten hun natte last ergens in Hardenberg :-) vallen! Precies het tegenovergestelde als er voorspeld was.

Of zou het gewoon te moeilijk zijn om voor hier het weer te voorspellen, omdat we aan drie kanten water hebben?

Hoe 't ook zij, meestal klopt er gewoon niks van. Al hoop ik van harte dat de voorspellingen voor de week dat Jochum en Annette er zijn wel klopt! :-) Want om hier te fietsen heb je wel een beetje mooi weer nodig. Toch?!

dondersteen schreef op 05 Augustus '10 - 18:37 ;

Wij hielden het vandaag in Emmen ook droog gelukkig. Drie sputtertjes, meer niet. Erg fijn voor al die mensen die in de dierentuin liepen.

dondersteen (email) (link)  · reageer op dondersteen


Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile

Tsjongejonge... die duivelse spammers weten van geen ophouden. Deze reactiemogelijkheid is alleen bedoeld voor mensen die het beste met elkaar voor hebben. Daarom, beloof je dat je je als een engeltje zult gedragen?
Vul hieronder in: (het enige toegestane antwoord is: ja)


  ( Register your username / Log in )

Kattenbel: Ja, stuur mij email als iemand anders reageert.  

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.