Groots

Zou ik het bijna vergeten!

Als reactie op mijn mailtje over de ontplofte gaslamp

 

kreeg ik al vrij snel een mailtje terug van de firma Coleman, met het verzoek om de lamp naar de dealer te brengen waar we hem ooit kochten, zodat de aftersales afdeling hem kon retourneren aan hen, zodat ze konden onderzoeken hoe dit heeft kunnen gebeuren. Maar ja, Roden is nu toch wel een heel eind  bij ons vandaan, en dus togen we vrijdag 16 juli naar de dichtstbijzijnde dealer, de firma Kater Funsport in Hippolytushoef, met het verzoek of zij de lamp wilden opsturen. Zeer welwillend stemden ze er mee in, en ze waren, net als wij, van mening dat zoiets gewoon niet mag gebeuren. 

En toen werd het afwachten. Een wachten dat niet eens lang duurde. Want op dinsdag de 27ste juli, nadat we Annelies, MJ en de kinderen hadden uitgezwaaid, was er bij thuiskomst een pakje voor ons afgegeven van de firma Coleman, met daarin een spiksplinternieuwe lamp. Weliswaar nu van het merk Campinggaz, maar toch... En over de oorzaak schreven ze: Helaas is de oorzaak niet te achterhalen i.v.m. de diverse gesmolten delen.

Wij vinden het groots! En zijn er tevreden en blij mee!!

dondersteen schreef op 05 Augustus '10 - 18:35 ;

Keurig afgehandeld!

dondersteen (email) (link)  · reageer op dondersteen


Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile

Tsjongejonge... die duivelse spammers weten van geen ophouden. Deze reactiemogelijkheid is alleen bedoeld voor mensen die het beste met elkaar voor hebben. Daarom, beloof je dat je je als een engeltje zult gedragen?
Vul hieronder in: (het enige toegestane antwoord is: ja)


  ( Register your username / Log in )

Kattenbel: Ja, stuur mij email als iemand anders reageert.  

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.