Een jaar later

't Was gisteren precies een jaar geleden dat we ook naar de verjaardag van MJ gingen....

Toen kreeg ik op de terugweg de schrik van m'n leven, doordat Arnold op de terugweg steeds wegdommelde achter het stuur. Zelfs zover wegdommelde dat hij gewoon 'de weg'  kwijtraakte, en afremde omdat hij meende bij een rotonde te zijn... Waar andere weggebruikers geïrriteerd op reageerden, door te gaan toeteren en te seinen met de lichten. En wat ik ook probeerde om het rijden van hem over te nemen, daar viel niet over te praten. Hij reed, en er was niks aan de hand!

Wel zei hij de dagen erna dat hij nog nooit zo moe geweest was, maar verder viel er niet over te praten... Met angst en beven liet ik hem een paar weken erna, toen Annelies jarig was, weer terugrijden, en al ging het toen wel iets beter, weer merkte ik dat het hem moeite kostte om wakker te blijven... Maar weer wilde hij van geen wijken weten, ook al MJ die dag, toen hij niet lekker werd, geconstateerd dat er echt iets mis was met z'n hartritme, waarvoor hij hem een brief meegaf voor de huisarts. En vanaf dat moment kwam hij in de medische molen terecht, en maakten we ging grote autoritten meer. Gewoon omdat hij zich lange tijd niet lekker voelde, én omdat ik dat nooit meer wilde meemaken!

Voor mij was het gisteren dus spannend hoe het zou gaan, en was de herinnering aan die beide autoritten weer helemaal terug... 

Maar gelukkig ging het goed, al had ik soms wel even de indruk dat hij weer moest vechten tegen de slaap, maar na een korte uitwaai-pauze op de Afsluitdijk, waren we even over tienen weer heelhuids thuis. Na een heel gezellige verjaardag gevierd te hebben.

En bij een verjaardag horen natuurlijk....

cadeautjes en...

een door MJ zelf gemaakte taart.

En natuurlijk moest er door Arnold ook even geklust worden, waarbij hij aan Roan een goede helper had!

Want 't werd nu natuurlijk toch wel de hoogste tijd dat MJ's weerstation, dat hij van ons kreeg voor z'n afstuderen, eindelijk eens geïnstalleerd werd.

En natuurlijk was er bezoek, werd er ge-BBQ-ed, en konden we lekker buitenzitten.

 

De enigen voor wie het geen feestje was, waren de hondjes. Want een hele dag aan de riem zitten, terwijl er met enige regelmaat katten voor je neus langs lopen, en er vlakbij nog een hond zit, is geen feestje. Zij liggen dan ook al de hele dag voor pampus om bij te komen van de frustraties... :-)

dondersteen schreef op 10 Augustus '10 - 21:11 ;

Gefeliciteerd! En wat weer een ge-wel-di-ge taart. Wow.

dondersteen (email) (link)  · reageer op dondersteen


Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile

Tsjongejonge... die duivelse spammers weten van geen ophouden. Deze reactiemogelijkheid is alleen bedoeld voor mensen die het beste met elkaar voor hebben. Daarom, beloof je dat je je als een engeltje zult gedragen?
Vul hieronder in: (het enige toegestane antwoord is: ja)


  ( Register your username / Log in )

Kattenbel: Ja, stuur mij email als iemand anders reageert.  

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.