Te gek voor woorden!

Soms lees ik dingen die ik nauwelijks kan geloven.

Dingen waarvan ik dan denk: het is werkelijk te gek voor woorden!

 

Zo las ik op de site van het van Varaprogramma Kassa: dat er een protocol tegen pesten moet komen.... Omdat ouderen elkaar het leven zo zuur maken en elkaar zo pesten dat er mensen totaal in een isolement terecht komen... Dat is toch te gek voor woorden, dat mensen op hun ouwe dag, in het verpleeghuis, elkaar nog de tent uit pesten?

 

Maar ja, 't bericht in het Dagblad van het Noorden over een nieuwe vorm van opvang voor baby's bij onze Zuiderburen, 5 dagen per week 24 uur per dag, van maandag tot en met vrijdag, is natuurlijk net zo goed te gek voor woorden! Daar kun je je toch niks bij voorstellen dat je je kind op maandag naar het baby-internaat brengt en dat je er zelf alleen op zaterdag en zondag voor zorgt? Een weekend-baby dus.

Conclusie: je kunt maar beter geen baby of bejaarde zijn! :-(

dondersteen schreef op 13 Augustus '10 - 22:45 ;

Ik vind het beide verschrikkelijk maar over het ‘babydumpen’ kan ik heel kort zijn: die ouders verdienen hun kind niet. En het kind de ouders niet, maar die had het helaas niet voor het kiezen. :-( Verschrikkelijk. Echt verschrikkelijk.

dondersteen (email) (link)  · reageer op dondersteen

Marleen schreef op 14 Augustus '10 - 13:01 ;

Als ik zie wat er bij familie in het bejaardenhuis gebeurt dan is een pestprotocol inderdaad nodig. Net zoals het ontzettend nodig is op scholen.

Helaas gaan we steeds meer toe naar een soort zelfgebaarde foster-parents-kindjes. Mijn kinderen zijn in de klas echt een uitzondering met een moeder die thuis is voor hen.
Er stond pas trouwens in de volkskrant een mooi artikel over de onwenselijkheid van baby-opvang.
Hm, ik kan de link niet in het berichtje plakken want dan word ik uitgescholden voor spammer. Maar als je via google even zoekt op ‘sluit de baby-opvang’ dan kom je het al snel tegen.

Marleen (email) (link)  · reageer op Marleen

Ettje schreef op 15 Augustus '10 - 23:35 ;

Eind 70tiger jaren waarschuwde Wilhelmina Bladergroen hier al voor.
http://www.inghist.nl/Onderzoek/Projecte..

Ettje (email) (link)  · reageer op Ettje

Ettje schreef op 15 Augustus '10 - 23:38 ;

Heb de link naar het artikel in de Volkskrant ook gevonden. Grappig, door de foto erbij herinnerde ik me opeens dat ik het al gelezen had.
Zulke babyhuisjes werden vroeger in Groningen veel gebruikt.
http://extra.volkskrant.nl/opinie/artike..

Ettje (email) (link)  · reageer op Ettje


Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile

Tsjongejonge... die duivelse spammers weten van geen ophouden. Deze reactiemogelijkheid is alleen bedoeld voor mensen die het beste met elkaar voor hebben. Daarom, beloof je dat je je als een engeltje zult gedragen?
Vul hieronder in: (het enige toegestane antwoord is: ja)


  ( Register your username / Log in )

Kattenbel: Ja, stuur mij email als iemand anders reageert.  

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.